![]() |
Odp: Opiekunka nie umie się opiekowac dziećmi!!!
A idźcie z tymi opiekunkami! One zawsze zajmują sie tym co nie trzeba. Czy bierzę simoleony za oglądanie TV albo gadanie z simami?
|
No, ja już zauwazyłam, że trzeba uważać na tą z siwym kokiem. Chyba Srgiusz ma na imię :D
|
Ja miałam wyjątkowo miłą opiekunkę. Jak przyszła dała dziecku butelkę i nauczyła je chodzić potem posprzątała i usmażyła pysznego łososia. A jak wróciłam z pracy nie chciała kasy i sobie poszła. :laugh:
|
U mnie opiekunka karmi dziecko ale nie uczy kożystać z toalety, a ja uczę te dzieci bo jak są nastolatkami to mają dużo punktów aspiracji.OPIEKUNKI SĄ GŁUPIE!!!
|
Też stwierdzam,że opiekunki są głupie.Jak dzieci mają wszystko na zielono i się bawią to one w kółko je biorą na ręce.Jak chce im się jeść,to ona je myje.Czy to jest tak specjalnie czy one nie wyczuwają co chce dziecko?Właśnie o to chodzi w zawodzie opiekunki,nie?
|
Odp: .....
Cytat:
Ja tak na próbę zatrudniłam opiekunkę jak moja simka była w domu.Ponieważ nie miała co robić czasami krmiła dziecko albo nosiła na rękach.Ale najczęściej kąpała się i załatwiała :D Przy czym załatwiła mi kibelek.Naszczęście potem zprzątnęła.Uff |
Zamuwilem Opiekunke Ogladala Telewizor A Dzieci Plakaly I Jak Reszta Rodziny Przyszla To Wziela Kase I Papa......pozdro
|
Rzadko używam opiekunki, ale teraz się tak trafiło, że On i Ona mają świetną prace, z której nie zrezygnują. Pewnego dnia Ellen zaszła w ciąże i urodziła...4 dzieci!! (pewnie za dużo hack`ów mam :shy: ) No to zatrudniłam tą opiekunkę. Wszystko było w marę dobrze, bo jak były głodne to nakarmiła, jak miały brudną pieluchę to zmieniła, ale potem jadła, oglądała TV itp. itd. Po kilku simowych dniach moje czworaczki stały się małymi dziećmi (uczące się chodzić, mówić). Normalnie przyjechała opiekunka, ja pojechałam do pracy. A po chwili patrze, podjeżdża samochód, opiekunka wsiada i odjeżdża :con: A po chwili przyjechała opieka społeczna i zabrała mi moje czworaczki ;( Wyłączyłam gierkę nie zapisując i weszłam na nowo i musiałam grać od początku porodu. Ale już nie wynajęłam opiekunki, tylko mamę Ellen wprowadziłam do domu (ponieważ była jedyną żyjącą rodziną) i dzieciaczki rosną jak na drożdżach i znów stały się małymi dziećmi :) |
Jak opiekunka źle się opiekowała dziećmi to głodziłem krowokwiat i po problemie xD Wszystkie 14 się dało na ten trick z tortem xDDD Mam prywatny cmentarz opieki. ;) Oczywiście wszystkie nagrobki opylam a moje simy żyją w nieskończoność prawie dzięki Opiekunka S.A. :>
|
U mnie jak dzieciak zrobi w pieluchę to niania je bierze i... karmi
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:50. |