![]() |
Dorosły. Nastolatki też s± okej, ale mojej młodej simce niemiłosiernie spada zabawa i towarzystwo i nie mam jak tego pogodzić, żeby jeszcze robiła zadania...
A dorosły nie musi chodzić do szkoły :P I może więcej :) |
doro¶li s± najlepsi. mog± już normalnie pracować i wogóle mog± robić wszystko. najgorsze s± dzieci, nic ciekawego się nie da nimi robić:/
|
Według mnie jest to dorosły i nastolatek. Nienawidzę niemowlęć i małych dzieci, s± obrzydliwe.
|
Najbardziej podobaj± mi się nastolatki bo mog± uciekać z domu :D
|
A mi się najbardziej podoba Małe dziecko.
Małe dzieci s± ¶łodkie :) Można je wszystkiego uczyć i zawzwyczaj s± ¶liczne jak się urodz±,po nich najbardziej lubię dzieci w wieku szkolnym s± też fajne bo maj± super głosiki :) Najmniej lubię Emerytów maj± kobiety maj± tak obwisły biust i duże biodra :con: i jak się doda ten okropny make-up (te zmarszczki to się chce |
Ja najbardziej lubię grać dorosłymi i dziećmi w wieku szkolnym.Dorosłymi,ponieważ jest najwięcej możliwo¶ci-¶lub,dzieci...
A dzieci w wieku szkolnym,bo,bo...Po prostu s± fajne.Tylko wkurza mnie to,że nie mog± mieć rozpuszczonych włosów,a co,dredy to mog± mieć!!! :con: |
Ja lubię dorosłych i nastolatki, nie cierpię małych dzieci. Trzeba wszystkigo uczyć, i w ogóle s± takie denerwuj±ce...
|
ja najbardziej lubie doroslymi bo jest najwiecej mozliwosci
lubie tez nastolatkow bo mozna sie wymykac z domu :D nienawidze malym dzieckiem i dzieckiem male dziecko naucz tego naucz tamtego matko ! :wacko: a dziecka nie lubie dlatego ze przyjedzie ze szkoly o 15 i ma jeszcze odrobic lekcje nienawidze jak tak jest |
Byl juz taki temat mowiac szczerze. :con:
Ale wracajac do pytania, musze przyznac ze lubie robic fs o nastolatkach i doroslych, ale grac .....doroslym. Fajni sa :O |
.................................
Ja najbardziej lubie garć dorosłymi bo jak by to powiedzieć "mog± wszystko"
Jak już ostatnio pisałam najbardziej lubie grac dorosłymi ale ostatnio spodobał mi sie też wiek nastolatka ;P Lea EDIT: Nie pisz posta pod postem tylko uzywaj opcji "Edytuj" |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14. |