![]() |
Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????
mnie najbardziej denerwuje to, ze potrzeby tak szybko opadaja... co chwile trzeba je uzupelniac i nie mozna zajac sie czyms innym. I to, ze przechodzenie z jednego konca domu do drugiego trwa pol dnia :P
|
sprzątać po jedzeniu,oddawać gazet na makulature :P
|
Nie lubie gdy dzieci i nastolatki muszą odrabiac lekcje, a dorośli uczyc sie punktów to pracy. Nie nawidzę gdy muszę zdobywac kumli do pracy.
|
Nie lubię kiedy bliźniaki stają się "małymi dziećmi". Kiedy sim jest w pracy, jedna simka to za mało, aby zaspokoić potrzeby obojgu pociech (i jeszcze ta nauka chodzenia itd :P). Ledwo skończysz karmić jedno, to już drugie chce to samo i tak w kółko... A przecież simka też ma swoje potrzeby. Opiekunki nie chcę i zwykle rzadko zatrudniam, bo robi mi bałagan w domu i niefachowo zajmuje się dziećmi xP
|
Mnie denerwują zadania domowe i jedno wspomnienie... -SIM- nauczył mnie czytać- tj. czego simy się uczą w szkole?!?!
|
Hm... Mnie w sumie nic nie denerwuje. Czasami tylko, jak cos nie idzie po mojej mysli ;)
|
Uczyć maluchy,zdobywać stki przyjaciół do pracy,jeździć gdzies,za długo to trwa...
|
ja nie lubie jak mi sie gra paskuje
|
mnie nic nie denerwuje tylko jak cos nie idzie po mej mysli xd
|
Ja nie lubię odrabiać lekcji,zdobywać przyjaciół do pracy,uczyć najprostrzych rzeczy małych dzieci itp. :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:37. |