![]() |
Odp: Studia-Który wydział najlepszy?
Ja osobiście tylko czterema simami skończyłem studia. Kierunki: biologia, biologia, psychologia, matematyka. Dzisiaj wysłałem nastolatka na studia i aktualnie jest w pierwszym semestrze IV roku matematyki, a drugim simem jego kuzynem w tym samym miejscu tylko, że on studiuje psychologię. Mam jeszcze simkę co studiuje literaturę nią jestem na drugim roku 2 semestr.
|
Hmm teraz mam 4 simów na studiach. są na 3 roku. Aktorstwo , Biologia , Psychologia i Literatura :))
|
Jeszcze wszystkich kierunków nie 'wypróbowałam', ale mi się spodobała Sztula i Ekonomia.
|
Najbardziej lubę Literatuę i nauki polityczne, często też wysyłam simów na sztukę, albo biologię
|
Mi to bez różnicy na jakim kierunku są moi simowie. Najczęściej wybieram Biologię, Psychologię, Aktorstwo i Sztukę, bo są potem całkiem niezłe miejsca pracy ;)
|
Literatura i historia.
I czasami biologia. |
Najczęściej wysyłałam na psychologię, sztukę i (fizykę?). Mam dobrą pamięć. ;)
|
Zawsze wybieram Sztukę i Literaturę, czasami (chyba) Aktorstwo (nie pamiętam dokładnej nazwy :))
|
Zawszcze coś związanego z Aktorstwem.
To mój przyszły zawód.( takie plany) |
ja wiem czym sie różnią te wydziały chodzi o wystudiowanie przyszłości jeżeli wybierze sie aktorstwo to podczas poszukiwania pracy znajdujemy więcej karier pod hasłem aktorstwo no i trzeba wybierać mądrze bo w tym dodatku jest dużo pułapek przy wyboże kierunku studiów. polecam THE SIMS 2 NA STUDIACH
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:23. |