TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

Zaria 20.03.2005 10:23

a da sie zdobyc ten aparat na studiach ? (bo na studiach nie ma aktywnej "pracy" w gazecie ani komputerze). a chciałambym miec ten aparat

shadow-95 20.03.2005 10:48

a mieliscie takie cos, ze satelita, albo kometa w sima walnela ?

Megi 20.03.2005 10:52

Cytat:

Napisał shadow-95
a mieliscie takie cos, ze satelita, albo kometa w sima walnela ?

czy te pytanie ma jakies zwiazek z The Sims 2 Na Studiach?;>>

Tutaj zadajemy pytania dotyczace The Sims 2 Na Studiach

Karo 20.03.2005 10:54

Cytat:

Napisał Puv
Co się stanie gdy mam w domu jakiś obiekt,a skasuję go z downloads ? Co się z nim stanie w domu ??

Ja skasowałam wszystkie obiekty z downloads i nic się nie stało. Gra zastąpi go innym dostępnym obiektem. :P

Aquila_Ardens 20.03.2005 11:19

bitwa na poduszki

ja mam głupie pytanie... (przejrzałam pierwszego posta, ale reszty tematu nie dałam rady) jak można zmusić simów do bitwy na poduszki? próbowałam podczas imprezy zgromadzić ich w jednym pokoju z łóżkiem... ale nic... szukałam w objektach, czy jest coś... ale też nic...

Ka 20.03.2005 11:27

Cytat:

Napisał Aquila_Ardens
ja mam głupie pytanie... (przejrzałam pierwszego posta, ale reszty tematu nie dałam rady) jak można zmusić simów do bitwy na poduszki? próbowałam podczas imprezy zgromadzić ich w jednym pokoju z łóżkiem... ale nic... szukałam w objektach, czy jest coś... ale też nic...

klikasz Simem na innego Sima, dajesz "Graj/Bitwa na poduszki (albo coś z poduszkami)" i już ;) A bić się można tylko w parach, nie widziałam jeszcze, żeby więcej Simów się biło.

Mateusz22 20.03.2005 11:49

U mnie simy bija sie poduszkami po bara bara ^^

Nesy 20.03.2005 18:13

wow... bo bara-bara... :D fajnie... ja bilam sie simami tylko dając Baw się... Bitwa na poduszki... ale tego po B-B też sprobuje... :P

A mam takie pytanko...
zadawałam je już w innym temacie ale nie uzyskałam odpowiedzi...
Czy jak simka zostaje 'czyrliderką' to są jakieś dodatkowe opcje?
Czy można wtedy tak 'tanczyc' jak one? (tylko tak tańczyć nie z innym simem bo jak się daje "Zabawiaj... Okrzyk studentów" tylko tak jak sie np. rapuje...)
???

Lapis_Lasuli 20.03.2005 18:35

Help!
Ja już i tak zawaliłam ale może da się to jeszcze jakoś okrężną drogą odkręcić, ale jak ktoś wie to prochę niech mi i tak wytłumaczy. No więc miałam 2 simy (sim i simka) na studiach, którzy zostali stworzeni przeze mnie przy tworzeniu studentów. Każdy miał włąsne nazwisko itd. i zamieszkali razem w akademiku. No i zdążyli się zaręczyć. Ale jak zrobiłam jednemu impre podyplomową, to po niej odjechał taksówą do Miłowa! A ona została! Bo różnica ich egzaminów końcowych na czwartym roku to 4 godziny! I teraz są w koszu rodzin osobno, a ja chciałam ich od razu do domku jednego, żeby rodziną byli! I zawaliłam. Czy da się w ogóle tak zrobić, żeby simy od razu mieszkały na swoim? I jak ja mam to teraz odkręcić? Zbudować jednemu i drugiemu dom i się tak jak normalnie mają ożenić? I czy oni będą nadal zaręczeni czy nie? Proszę pomóżcie mi!!! ;( ;( ;( ;(

Nesy 20.03.2005 18:40

musisz im osobne domy zrobić i ich ożenić... bo wcześniej byli TYLKO zaręczeni....

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:57.