![]() |
:D :D :D takich to z forum powinni wywalac....drobna kara nie zaszkodzi...a moze i nawet usta otworzy ;) i siem dowiemy :P :P :P
zreszta ona powiedziala ze na 5 stronie.....a ja mam 6 stron z czarami bo mam dodatki wiec to na 100% bujda wiec dajmy sobie spokoj.... |
Taaaa. Ktoś już coś mówił o kłach wampira... Totalna bujda. tylko nie pamiętam kto... ale czy to ważne... :lol:
|
Ciekawe jak takie simy-olbrzymy korzystaja z ubikacji;););)
|
Heh, mogę wam podać :) Ale do tego trzeba mieć zwierzaki, bo jak ich nie miałam to nie działał <_< no dobra :
Składniki : Masło, Łapówka!, Konfetti Klauna do Magicznej ładowarki różdżek. I to wszystko ;) P.S. Przepraszam, że wczoraj nie podałam ale nie było mnie na kompie :blink: A dla niedowiarków mam zdięcie : http://sim.fan.fm.interia.pl/ukryryczar.gif |
sorry ale ten cZAR NIE BYL UKRYTY !! :angry: on odrazu jest w ksiedze <_<
i to jest PRAWDZIWY PRZYJACIEL |
U mnie jakoś nigdy nie był w księdzie!
|
:angry: ja tego najnormalniej nie skomentuje..... <_< <_< ....nie ma na forum tego czaru bo wszyscy je znają (posiadacze zwierzaków) ehehehe...
|
chociaz wlasciwie...
mogla wgrac zwierzaki po abrze bo abra chyba nie instaluje "nie potrzebnych" czarow do ksiegi zaklec :) |
Tak naprawde to ja nie wiem czy są te tajne zaklęcia a te olbrzymy to śmieszne :D a i przez dach przeleźli :)
|
Taaa... :lol: Z ust mi to wygrzebałeś! To samo miałem powiedziec, wogóle badziewny patent... choc pomysłowy... :D czego to ludzie nie wymyślą... :lol:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:25. |