![]() |
Odp: Wredna, besztająca baba:/:/
Pani Zadecka jest świetna!!!! Fajnie urozmaica grę :D. Nawet, gdy pojawia się w najlepszym momencie randki, kocham patrzeć, jak wali w moich simów torebką :P
|
Według mnie ta cała Zadecka ta fajne urozmaicenie gry. Czasem mnie denerwuje, ale bez niej było by tak nudno.
|
Do mnie jeszcze ani razu nie zagośćiła w domu ta upierdliwa baba ale na przedmieściu zawsze przywala moim simom kiedy są na randce.Raz próbowałam ją rozkochać w jednym bogatym emerycie ale pomysł nie wypalił bo jemu też torebką przywaliła w gębę.A trener mnie nie denerwuję bo ja dbam o kondyche moich simów i prawdymówiąc tylko raz go spotkałam kiedy próbowałam utuczyć sims :laugh:
|
Pani Zadecka- czasem denerwuję, ale dobrze tworzy klimat :P
|
Ja nie mam dodatku NŻ ale mam CPR i w studni życzeń wybrałam romans to mi się nie spełniło i zamast jakkegos facia to mi ze studni wylazła ta zadecka.zaczęła bić moją simkę która była w ciąży. A jak jej chciałam zrobić psikusa to mi te okienko znikało.
|
Ja miałam tak samo to okienko znika a ona cię bije :/:/
|
Nienawidzę jej, nie dość że rzadko bywa w grze, to jeszcze jest denerwująca i pogarsza nastrój moich Simów :/
|
raz miałam z nią do czynienia :/ tak skatowała chłopaka mojej simki, że randka była najgorsza w życiu i zabronił więcej do siebie dzwonic....
|
Ja mam taki pomsł na Zadecką. Wystarczy stworzć emeryta, poznać się z Zadecką i zacząć flirt później małużeństwoi do kosza z rodzinką
|
Mi jeszcze nigdy ta baba nie przyszła :O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:31. |