![]() |
O to przepraszam :)
Ale nad przeczytaniem nadal się zastanawiam- jakoś mi się nie chce (ale możliwe, że z lenistwa, nie z powodu nieciekawego FS ;) ) Leniwa NaNiKo ;P |
FS naprawde super. Nie zwracam uwagi na błędy (pewnie żadnych nie ma;)), ponieważ ktoś na forum napisał, że "Jeśli fabuła wciąga, nie zwraca się uwagi na błędy" Ale FS na prawde świetne. Chyba nie muszę wystawiać oceny, co nie?;P
PS - Czyżby nastepca BR??? |
Podejrzewam, że ofiarą będzie pokojówka. A ci łowcy... ech, pewnie mają kontakty z Anną, więc Iwona jest bezpieczna. Chyba , że to amatorzy, lub niezależni pogromcy wampirów, jak moja simka Neya. Mój brat myśli, że łowcy wampirów to jacyś NPC, głupek xP .
|
a co się dzieje z Cedrikiem? zapomniałaś już o nim?
zagłosuję w sondzie :D |
Cytat:
Prace nad kolejnym odcinkiem już trwają :)) |
A ja mam pytanie ;) Czy ci porywacze to wiedzą, że Iwonka też jest wampirem ;P
Nasty właśnie co jest krótkie? :O Nie wiedzieć czemu mi też w pewnym momencie przypomniało się BR, kiedy ta sprzątaczka przyszła ;) Isi nie jesteś jedna ja też dałam ocene 4, teraz żałuję... bo dałabym 5 i pół ;P;P Ale podoba mi sie coraz bardziej akcja sie komplikuje i zagęszcza ;) |
Elkakub17 porywacze nie wiedzą, że ona też jest wampirem. Z porywczy to widział ją tylko Jack i Mike i to jeszcze przed tym jak porwali Cedriga, więc nie była wtedy wampirem. Do tego Jacki Mike są ludźmi więc i tak by nie zobaczyli, że Iwonka jest wampirem. Chyba, że ona chciałaby żeby zobaczyli, w co wątpie:)
Więc na razie porywcze nie wiedzą o przemianie Iwonki w wampira. Miło mi z powodu, że niektórym osobą moje FS podobało się na 4 a teraz zmienili zdanie i uważają, że warte jest 5 :)) Pozdrawiam:* |
Jest to jeden z lepszych komiksów, naprawdę. Fabuła jest interesująca i wciąga. Jak na razie nie ominęłam żadnego odcinka. Może czasami są jakieś błędy, ale nie rzucają sie bardzo w oczy. Ja osobiście nie widzę żadnego podobieństwa twojego FS do BR (widziałam, że parę osób tak pisało).
|
Och, Toxic... aż brakuje mi słów na Twoje FS ;-)
Zdecydowanie jest najlepsze na całym forum! Już dawno (od czasów BR) nic mnie tak nie wciągnęło ;-D Uważam, że powinien zginąć ktoś z główniejszych bohaterów, żeby było ciekawie ;-P Nie lubie happy endów ;-> Świetnie, że wreszcie dałeś Cedriga... mam nadzieje, że będzie on odgrywał jeszcze jakąś większą rolę ;-D Powiedz mi ile będzie w sumie odcinków? Mam nadzieje, że nie trzeba będzie długo czekać na kolejny odcinek ;-> Serdecznie pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:21. |