![]() |
Wie ktoś może czy wyszła ta gazeta "Komputer Świat Extra Wydanie specjalne o grze The Sims 2 Własny Biznes"? Szukałam w necie i nic mi nie znalazło, żeby była :(
|
Ja pisałem specjalnie maila do KSGry i odpisali że niebawem będźie.Spróbuje jeszcze raz napisać!
|
Mam Biznes
Mam już BIZNES!Jest wspaniały11 :D :P moze dam kilka screnów!! Jest wiele dodatkow.Szczególnie obiektow!! NAPRAWDE POLECAM
|
Już od dawna jest specjalne wydanie ksg o ths2wb :O
|
Ja dopiero kupię, jak uzbieram na nowego kompa - narazie kupuję tylko TS2: Zestaw Świąteczny, bo już jest go mało w sprzedaży, a ja wolę mieć WSZYSTKIE części Simów i minidodatków. Te, co wydadzą się w kwietniu, mimo braku podstawowej gry - też kupię, bo jak uzbieram nowego kompa, to wtedy... :tu:
Narazie miałem okazję się nacieszyć The Sims 2 i The Sims 2: Na studiach, ale i przy studiach gra wolno działała i wyskakiwał błąd: "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta." :wacko: |
Cytat:
|
A ja nadal nie mam gazety :( Z powodu choroby nie moge się grzecznie udac do sklepu i kupić i musze czeeekać...eh. A ile kosztuje?
|
Cytat:
A od kiedy jest, tgo nie wiem, chyba od kilku dni, ja ją kupiłam przedwczoraj. |
To chyba miejsce na komentarze, więc dodam swój.
Gra mi się podoba. Nie rozumiem ludzi, którzy wpisują mnóstwo kodów np na rangi a potem narzekają, że gra się znudziła. Ja mam kilka rodzinek do których mam sentyment i miło jest patrzeć jak borykają się z nowymi zadaniami.Nie daje mi satysfakcji wciskanie kodu na kupę kasy itd. Co do samej gry, to podoba mi się, że naprawiono błędy z poprzednich części - np. wielokrotna ikonka we wspomnieniach, brak głosu w karaoke i drobne błędy w komunikacji simów. Jest dużo ciekawych opcji, dzieci mogą robić fikołki i tańczyć na stopach rodziców, świetna rzecz. Fajnie patrzeć jak sim uczy się nowych rzeczy i robi postępy. |
Ja sobie dzis kupiłam gazetkę fajnniusia poradnik fajny, a z płytki ściagnełam pare dodatków tylko jest problem Nie mam jeszcze Własnego Biznesu ;( ;( Mieszkam w małym miasteczku prawie wsi i tam nie ma takich sklepów jak tam jest tylko jeden kiosk ale na szzcescie pod koniec marca jade do krakowa i sobie kupie! A polecam gazetkę "komputer swiat gry" z własnym biznesem na prawde fajnie sie czyta :)
EDIT: A może mi ktoś napisać jakie nowe ciuszki doszły bo nie chce mi się szukać :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:28. |