TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

zelkam 11.11.2007 18:13

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Według mnie to tak jest:
-Siostry Kaliente mają dziadka kosmitę,który porwał Belle aby Dina mogła orzenić się z Mortimerem.Kasia Langerak nie może być Bellą,ponieważ ma inny odcieć skóry.Kosmici przenieśli Bellę do Dziwnowa,wcześniej wymazując jej pamięć i dane z drzewa genealogicznego.

**LoL** 11.11.2007 19:43

Cytat:

Napisał zelkam
Kosmici przenieśli Bellę do Dziwnowa,wcześniej wymazując jej pamięć i dane z drzewa genealogicznego.

To jest nie możliwe. Wiele razy było mówione że Bella z Dziwnowa to nie jest prawdziwa Bella Ćwir , tylko nie udana próba urzeczewistnienia jej wizerunku.

Kalerisha 12.11.2007 17:45

Nieweim czy ktoś już to pisał :p
ale odkryłam boolpropiem po poznaniu wszystkich za pomocą skrzynki w Miłowie,że ona ta jest!
Więc kilkam na Kasandre i na telefon żeby po nią zadzwonić.
I co?
Nie ma jej na liście....
:1smutny: :wacko: :O ;( :shy: :no:\
edit: Zgadzam się.Tą którą porwali to nie jest ta w dziwnowie.
To jest tak jak byś sobie stworzyła nową simke....

Tissaia 12.11.2007 18:01

Cóż... ja nie robiłam tego typu dochodzenia. Po prostu myślałam, że nie ma jej to nie ma, nie istotne. A jednak... fajnie dowiedzieć się tylu rzeczy o niej. Według mnie to dobry pomysł z tym dochodzeniem.

avenly 12.11.2007 19:52

może tak nie w temacie,ale po przywróceniu jej boolpropem jak mam w simpe usunąc jej wspomnienie"umarłam"?????

Marcinprod 15.11.2007 12:04

Spróbujcie tak.Przenieście parcelę z rodziną Ćwir do kosza parceli,przenieście się do Dziwnowa.Dajcie tam tą parcelę i czekajcie na Bellę Ćwir.Myślę,że pomogłem

Tittellë 15.11.2007 12:44

Nie wiem ile można mówić, że Bella z Dziwnowa nie jest prawdziwa.

martusia_re2 15.11.2007 15:46

Hmmm... Belle Ćwir są dwie!!! Jedna w Miłowie która przychodzi bardzo rzadko a druga w Dziwnowie...ta w Dziwnowie jest simem domyślnym dla tego otoczenia by zmylić graczy. Jak w widać w historii Miłowa jest dokładnie że Bella została porwana...A ta w Dziwnowie to jej klon. Przypatrzyłam się im i są bardzo widoczne różnice. A po za tym Bella Ćwir z Dziwnowa niema wspomnień niema drzewa genaologicznego. TO WSZYSTKO WYJAŚNIA. A Bella wywołana kodem boolprop....w Miłwie jets prawdziwa :))

...:::Venus:::... 15.11.2007 16:09

Czy tego tak latwo nie można zrozumieć?!
Tak, belle są dwie.
Jak już pisano to w Dziwnowie to inna simka.
Jak tamta przywrócić SimPE czy jak tam to się zwie to jest poradnik co do tego Umarłam ...
pzdr

Carmine 16.11.2007 13:07

a ja znalazłam Bellę Ćwir. Przyjaźniła się z Ofelią Zmrok. Albo kimś tam. ;D Była w takiej tej sukience jak w jedynce czerwonej.;P.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:08.