TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30956)

Filu 28.05.2006 19:36

hehe, fajne, fajne. Napewno kupie, ale jedna rzecz mnie boli, że "pets" (co w angielskim znaczy zwierzęta domowe) nie będzie wykraczało poza granice psów i kotów... Myślałem o czymś bardziej innym do zoo itp....

NEGATIVE 28.05.2006 20:46

Mnie tam pasuje... ;)
Ja lubie psy... :D
:kotek:
...i koty też...

Nesy 29.05.2006 12:08

Na stronie www.simpassion.pl pojawiła się taka informacja:

"Co zobaczymy najszybciej? Każdy zadaje sobie to pytanie. Teraz czas na odpowiedź.

Jako pierwsze wyjdą akcesoria: Szyk i Elegancja (Glamour). To już 15 sierpnia. - Informuje sklep Musicstore (Oferta) - Przewidywane koszty to 16,99€.

Potem, przychodzi kolej na Zwierzaki, to już 1 Września, czyli dokładniewtedy gdy zadzwonią pierwsze dzwonki w szkołach. - Poinformował sklep Dynabyte (Oferta). Cena 34,95€.

O tych informacjach wiemy dzięki: Snooty Sims"

Pozostaje więc tylko czekać i spodziewać się, że datę premiery obu dodatków przełożą jeszcze z 2,3 razy... ;)

Zielak6428273 29.05.2006 14:40

ahhh....:/ nowy dodatek akurat z rozpoczeciem szkoly :/
kto to wymyslil....:(

GreenGirl 29.05.2006 14:45

Nie wiem dlaczego, ale mam nieodparte wrażenie, że znowu się zawiodę... WB też miał być super, a tu co? Klapa... Jak zwykle...
Mam nadzieję, że ten dodatek będzie o niebo lepszy od poprzednich...
Jak wiadomo: nadzieja matką głupich...

semus 29.05.2006 16:32

Cytat:

Napisał GreenGirl
Nie wiem dlaczego, ale mam nieodparte wrażenie, że znowu się zawiodę... WB też miał być super, a tu co? Klapa... Jak zwykle...
Mam nadzieję, że ten dodatek będzie o niebo lepszy od poprzednich...
Jak wiadomo: nadzieja matką głupich...

CO?!! TWIERDZISZ ŻE WB TO KLAPA?? DZIEWCZYNO WB JEST *****ISTEEEE!!!

GreenGirl 29.05.2006 17:37

Cytat:

Napisał semus
CO?!! TWIERDZISZ ŻE WB TO KLAPA?? DZIEWCZYNO WB JEST *****ISTEEEE!!!

Jak dla mnie jest mocno przereklamowane... Spodziewałam się czegoś lepszego. Możliwe, że mam za duże wymagania ;) Ale muszę przyznać, że jest o niebo lepsze od NŻ.

melody13 02.06.2006 16:32

O Rany!

O rany to wcale nie jest pezreklamowane! Poprostu mamy radochę że będą zwierzaki no nie??? EA coraz lepiej myśli ^^ najpierw dała wyczekiwane samochody a teraz da wyczekiwane zwierzaki w ts2;))

Mam: :ts2: :ts2nl: :ts2ofb: :ts2hp: :ts2rr: :ts2u:

Sacline 03.06.2006 08:08

Ja nie moge się doczekać !!!Czemu nie dadzą na sierpień!!!I potem w lutym!!!BUUUU!!!

Kati_Simka 03.06.2006 09:53

Petsy =)

Nareszcie!! Od początku TS2 chciałam żeby zrobiono dodatek ze zwierzętami!! No i jest!!! Super!! Szkoda, że dopiero wrzesień, ale co mi tam, poczekam. W wakacje będę pracowała to uzbieram kasę na simsiaki. Wiecie, trzeba jakoś zarabiac :)
Co do wakacji... Mi się nie za bardzo podobał ten dodatek w TS1 :/ Jakoś nie ciagnęło mnie do niego... Bo co tam było fajnego?? Ciuchy?? Igloo?? Nie wiem...
Ale zwierzęta... Super!!! Mam nadzieję, że będą oprócz piesków i kotków jeszcze chomiki, jaszczurki, żółwie, króliki, szczury, myszki, świnki morskie, papużki... A co do tych waszych zmagań czy będą konie i krowy... Przecież to też są w pewnym sensie zwierzęta domowe... Są na wsi, ale to też zwierzęta domowe - tylko gospodarcze. Fajnie by było mając u siebie w ogródku świnię, koguta i konia. Naprawdę, fajnie by było :) Ale pewnie tak nie będzie... Chociaż może EA szykuje coś extra... Czym będzie chciał nas zaskoczyć.... :P pozostaje czekanie :) Ale czego się nie robi dla naszych kochanych Simów?? ;P
Co do dotatku Mundial - takie coś nie będzie dodatkiem na płytę. Tylko do ściągnięcia w necie. Poza tym mnie jakoś nie pociąga ten...eee... "dodatek" :/ Może dlatego, że nie przepadam za piłką... nie wiem... Ale na pewno go ne ściągnę.
Chciałabym, żeby w przyszlości EA zrobiło jakiś dodatek podobny do Gwiazdy jaka była w TS1. Wiem, że to jakby reedycja, ale chciałabym.
Powracając do TS2 Pets - ehhh... Już nie mogę się doczekać jak kupię/zrobię sobie pieska. Nazwę go Maxio :) Wytresuję go... Będzie... eee... Właśnie, macie może jakieś przypuszczenia co do ras i sposobu tworzenia/kupowania zwierząt?? Np. psa. Bo wiem, że będzie dalmatyńczyk - przynajmniej był na fotkach. Ehhh... Marzenia...
Piszcie, jeśli macie jakieś plany co do tego, co zrobicie w grze TS2 Pets. Ja już o swoich napisalam. Wydaje mi się, że to będzie pełnoprawny dodatek, a nie jakiś minidodatek jak RRA.
:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:09.