TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze rekordy !! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37945)

Keramzyt 17.09.2008 21:52

Odp: Wasze rekordy !!

Ja najdłużej w Dziwnowie, rozina Jedynacy 1 miesiąc. Potem komputer... POOF!... Płyta główna się sfajczyła. Ja dość regularnie zmieniam rodziny, w dziwnowie nie ma już ani jednej wolnej Maxisowej parceli, pół miasta to moi Simowie

Rocket 17.09.2008 22:09

a u mnie wciąż ten sam ród się rozmnaża :D już ponad półtora roku!

madusiaX 19.09.2008 14:54

Cytat:

Napisał Rocket (Post 864335)
a u mnie wciąż ten sam ród się rozmnaża :D już ponad półtora roku!

Tzn. jak ? Grasz jedną rodzinką i każda ma jedno dziecko i tym dzieckiem potem grasz i on też ma jedno itd. Bo ja np. tak grać nie umiem bo najczęściej moi simowie mają 2 albo 3 dzieci a potem musze grać wszystkimi naraz ;/

FakeYourDeath 19.09.2008 15:07

Gram kilka dni a potem mi się nudzi
Ktoś zmienił nazwe bo było 'wasze rokordy!' a teraz jest rekordy xP

Alusiaczek 19.09.2008 18:20

No ja gram dopiero od paru miesiecy.Juz 3 miesiace.Ale nigdy mi sie ona nie nudzi.Mam cały czas ta sama rodzinke i jestem nia zachwycona.

Rocket 19.09.2008 19:56

Cytat:

Napisał madusiaX (Post 864810)
Tzn. jak ? Grasz jedną rodzinką i każda ma jedno dziecko i tym dzieckiem potem grasz i on też ma jedno itd. Bo ja np. tak grać nie umiem bo najczęściej moi simowie mają 2 albo 3 dzieci a potem musze grać wszystkimi naraz ;/

no właśnie tak :). stworzyłam na początku gry dwie rodziny, pohajtałam ich, urodziły im sie dzieci. zaczęłam grać dziećmi, tamci simowie pomarli, dzieci wzięły śluby, mieli własne dzieci itp. teraz całe Dziwnowo nazywa się Alvir Mondezo lub Goldplate ;p. a tymi rodzinami, które się tworzą w trakcie gry gram na przemian.

btw: nazwę ja zmienilam, bo mnie raziła XD

NekoTemari 27.09.2008 19:41

Ostatnio przebiłam samą siebie i grałam całe 2 DNI jedną rodziną xD Była to rodzina jednoosobowa, czyli Żaneta Miłek zamieszkująca przyczepę campingową. W tym czasie znalazłam jej narzeczonego i zmieniłam ją w czarownicę.

Miyoki 27.09.2008 19:44

ooo... ja kiedyś grałam - to chyba były moje pierwsze dni z simami 2 i były - oj, długo...
Bez żadnej przerwy od 16 do 7 nad ranem o.O

Co za dzikus ze mnie był xD
Hah.. dziwne...

Musiałam rano wyglądać jak zombie

Lida 27.09.2008 19:58

Gram rodzinką ok tygodnia przeważnie, czasem 1-2 dni. Robię nową a do poprzedniej nigdy nie wracam.

ZuuZaa 30.09.2008 09:11

Zwykle robiłam ciągne nowe : ) Ale tydzień temu zrobiłam sobie babke Emmę, później znalazła sobie faceta króty nazywał się Joe no i chce im dziecko zrobić. Chyba właśnie sobie pogram ;D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:20.