![]() |
Odp: Wasze rekordy !!
Ja najdłużej w Dziwnowie, rozina Jedynacy 1 miesiąc. Potem komputer... POOF!... Płyta główna się sfajczyła. Ja dość regularnie zmieniam rodziny, w dziwnowie nie ma już ani jednej wolnej Maxisowej parceli, pół miasta to moi Simowie
|
a u mnie wciąż ten sam ród się rozmnaża :D już ponad półtora roku!
|
Cytat:
|
Gram kilka dni a potem mi się nudzi
Ktoś zmienił nazwe bo było 'wasze rokordy!' a teraz jest rekordy xP |
No ja gram dopiero od paru miesiecy.Juz 3 miesiace.Ale nigdy mi sie ona nie nudzi.Mam cały czas ta sama rodzinke i jestem nia zachwycona.
|
Cytat:
btw: nazwę ja zmienilam, bo mnie raziła XD |
Ostatnio przebiłam samą siebie i grałam całe 2 DNI jedną rodziną xD Była to rodzina jednoosobowa, czyli Żaneta Miłek zamieszkująca przyczepę campingową. W tym czasie znalazłam jej narzeczonego i zmieniłam ją w czarownicę.
|
ooo... ja kiedyś grałam - to chyba były moje pierwsze dni z simami 2 i były - oj, długo...
Bez żadnej przerwy od 16 do 7 nad ranem o.O Co za dzikus ze mnie był xD Hah.. dziwne... Musiałam rano wyglądać jak zombie |
Gram rodzinką ok tygodnia przeważnie, czasem 1-2 dni. Robię nową a do poprzedniej nigdy nie wracam.
|
Zwykle robiłam ciągne nowe : ) Ale tydzień temu zrobiłam sobie babke Emmę, później znalazła sobie faceta króty nazywał się Joe no i chce im dziecko zrobić. Chyba właśnie sobie pogram ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:20. |