![]() |
mnie wkurza rodzinka 2-osobowa ćwir to takie 2 lesbijki co razem spią bo widzialem.jedzą 8 razy dziennie po 1-2 godziny oczywiscie simstime.jedna ladna (blondynka)druga okropna.terz mnie wkurza rodzina nowak juz raz ich zamurowałem ;( ciągle nowakowie żrą i mi sie kuchenka podpala jednym słowem do kitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
a powiedz mi czy ktos Cie zmusza zebys w tą gre gral :O
|
Ja nie cierpie Nowaków
Są obleśni :con: :con: :con: :con: |
No co wy, Ćwiry są najlepsi! Ah, ileż to razy zabijałam Kassandrę, wysyłałam ją do szkoły specjalnej, albo zabijałam jej rodziców i tylko ona zostawała na parceli... Piękne czasy ;D
Czkawkowie byli beznadziejni, szczególnie ta stara baba. A Papużki to kompletny pogrom :con: |
Nowaki - fujjj!!! xP
Nie nawidze Kawalera,bo przyczepil sie do mojej simki,i przychodzil do niej z bombonierkami,i caly czas moj kibel brudzi bleeee...No i caly czas przychodzi do mnie i se kawe robi,az w koncu rozwalil moj ekspres ;/ |
i jeszcze Mashuga, fee oblesna chata ;/
|
mnie wnerwia pani Zdecka caly czas bije moje simy :laugh:
|
henryk ćwir, bo to ciota ;c
|
Maja :s
Jak Henio się usmażył w domku mojej simki a ja byłam w pokoju obok nie włączyłam pauzy i Maja mi rozkochała w sobie simkę ;( nielubięjej. |
JA NAJBARDZIEJ NIE LUBIE RODZINY KUMPEL.... A CO DO TEJ WIESI ROZNOSICIELKI GAZET TO RAZ MI PRZYLAZLA I GWIZDALA NA DOM (ZE TAKI MAM SYF BO AKORAT MI SIE DZIECKO URODZILO)A MOJ KOCHANY PIESEK NA NIA NASZCZEKAL I UCIEKLA Z PISKIEM :P :laugh:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:03. |