![]() |
Odp: Wygląd
Nad logiem na pewno bym się zastanowiła :) a wygląd forum tak nawet mi odpowiada, fakt że nieco już przestarzałe. Ale nie pali się ;)
|
no ja myślę, że logo jest zabytkiem i symbolem forum i jego zmiana nie zostanie przyjęta z zachwytem :P
|
pokim tu jest, na zmiane nie pozwole.
|
Taa obronisz je własną piersią niczym Rejtan!:D No co Wy, zmienić logo? Przecież da się odczytać wszystko, jest schludnie i elegancko;] A jak coś jest dobre, to po co przy tym majstrować=p
|
Bo się znudziło :D Można by chociaż simy zmienić i jakiś ładny efekt dodać. Ale środkowa część loga mogłaby zostać. Serio.
|
Wydaje mi się, że to forum jest traktowane bardziej jako forum hyde parku niż jako forum o simsach. Przynajmniej takie są moje odczucia. Więc zmienianie stylu/nagłówka nie jest sprawą pierwszorzędną dla administratorów...
|
Cóż, na forum jest ponad 5 tys użytkowników(z tego co pamiętam) więc mówienie w kółko o jednym i tym samym może się znudzić;] Ale ja nie odczuwam jakiejś zjazdy z tematu, przeciwnie, wszystko czego chcę się dowiedzieć mogę znaleźć na forum, jeżeli nie to piszę i na pewno ktoś mi pomoże;]
Jest miejsce na problemy z grą, na dodatki oraz nasze prace związane z simsami, ale jest również czas użytkowników, offtopic, nasza twórczość itd. Uważam, że idealna harmonia;] Żeby nie offtopować powiem, że faktycznie simsy z logo można by zastąpić jakimiś nowszymi, ale sam tekst zostać musi!!xD |
Zagłosowałem na może być. Forum jest przejrzyste, schludne i co najważniejsze nie jest brzydkie, jednak odkąd pamiętam, a wchodzę tutaj od bardzo dawna wygląda ciągle tak samo. Trochę już się znudził ten wygląd. Kolorystyka jest trochę chłodna, przydałaby się jakaś cieplejsza :)
|
Wygląd forum jest dobry, ja bym go nie zmieniał, a w szczególności bannera, który "towarzyszy" nam od najdawniejszych czasów TS1...
|
Podstawowy wygląd forum bardzo mi się nie podoba.Natomiast ten drugi jest spoko:)Ja bym logo tylko lekko zmienił.
(sory że post pod postem) Fajny ten nowy nagłowek tylko że simy mogłyby byc z TS3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:48. |