![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!
Proszę mam prośbę. Powiedzcie mi czy czas wolny jest fajny i w ogóle jakie tam dochodzą obiekty. Bo ja zastanawiam się nad jego kupnem i nie chcem zmarnować kasy.
|
Cytat:
|
Mam pytanko. W necie czytałem że w czasie wolnym będzie można grać w football amerykański czyli ragby. Jak w to zagrać? U mnie nie ma takiej opcji. Jaki obiekt jest potrzebny do tego? Proszę o odpowiedź.
|
Rzuca się tylko piłką do futbolla. Jest bodajże w Baw się... Porzucaj (lub Rzucaj) piłką
|
Kiedyś widziałam zdjęcie gdzie simka trzyma na rękach małe dziecko i jednocześnie czyta książkę. Podobno można tak zrobić kiedy ma się na maxa rozwinięte hobby film i literatura. Jeśli tak to jak to zrobić? A może to był po prostu jakiś hack?
|
Nie, to nie jest hack, sama czasami tak mam.
|
Jeśli simy bardzo interesują się jakimś hobby, to w momencie, gdy nic nimi nie robisz wykonują czynności związane z tym hobby np. muzyka - sim nuci lub gwiżdże piosenkę, fitness - sim się gimnastykuje (rozciąga), film i literatura - czyta właśnie książkę :)
|
Mam pytanie. Jak jest kod na podnoszenie umiejętności to można też podnosić hobby? A jak nie to jest jakiś inny kod żeby podnieść szybko hobby? Jak było już takie pytanie to przepraszam.
|
simswerka ,można zmienić hobby,zwiększyć czy obniżyć przez SimPE.
|
Można też boolPropem, wpisujesz podczas wyboru otoczenia boolprop'a, wchodzisz do rodzinki, przeciągasz pasek hobby do przodu lub do tyłu i gotowe.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:34. |