![]() |
Czy warto kupic ikea-akcesoria?
Hejka!
Wiem ze juz raz otwarlam taki temat,ale chce byc absolutnie pewna,czy warto.......................................... Otoz moje pytanie:Czy warto kupic ikea akcesoria? Podajcie fotki,powody,cokolwiek,co mi pomoze zdecydowac! Juz teraz wam dziekuje! |
Odp: Czy warto kupic ikea-akcesoria?
Hermione - taki temat już był ale chyba wiesz o tym skoro ty go otworzyłaś...
No ale.. nie żałuję 25 zł na ikeę ponieważ są fajne mebelki,dekoracje. A jak wpiszesz w google "Sims 2 - -ikea urządza dom" to wyskoczy ci mnóstwo zdjęć i tematów |
Dzieki,kotka22,ale nikt inny mi nie doradzi?Taka nielubiana jestem?????:|
|
obejrzyj jakie są w nim rzeczy na oficjalnej stronie EA i zastanów sie, czy to cos, za co warto wydać te pieniądze.
ja nie zaluje, ale szczerze - liczylam na cos lepszego. |
Ponoc duzo ludzi jest niezadowolonych........
Ale dzieki,stotka.... A inne glosy.... Please,please,please,please doradzcie mi cos! |
Sory, ze sie wtrace, ale moglyby te osoby co maja te kacesoria dac fotki z gry? Ale swoje wlasne. Zeby pokazac co jest fajnego. Bo to co jest na oficjalnej stronie to troche malo... :)
|
na której płycie się gra???
Hejka to znowu ja:D i znowu pewnie będę was wkurzac ale mam pytanko jak kupiłam sobie akcesoria z Ikea to czy od momentu wgrania ich będę musiała na nich grac czy na ostatnim dodatku jaki mam???no i czy w jakiejś konkretnej kolejności mam wgrywac te akcesoria z Ikea???bo to są moje pierwsze akcesoria a z dodatków mam TS2, Nż, CPR.więc nie wiem.Proszę o jak najszybszą odp. Pozdrawiam serdecznie:)
|
Odp: na której płycie się gra???
CPR uruchamiasz w tym wypadku :)
A dla tych, którzy są ciekawi więcej o kolejności uruchamiania gry - proszę: http://forum.thesims.pl/showthread.p...=kolejno%B6%E6 |
Chyba raczej z Ikei ;)
edit. aj przepraszam bjork :) w kolejności później jest Ikea, ale faktycznie uruchamia się z dodatku... sorry :> |
Dzięki za odp:) temat do zamknięcia:) Pozdro
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:29. |