![]() |
Odp: Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:)
Ja tam najczęściej mam tak od 2 do 4 dzieci najwięcej. Czasami piątkę dzieci ale to jak, mam ochotę stworzyć dużą rodzinkę.
|
Zazwyczaj jedno,czasami jednak wolę dwoje
|
1-2 bo taniej :D xD
|
ja z 3-4 ;)
|
Hm, najczęściej mam dwójkę (rzadko kiedy zdarza mi się więcej)
|
lubie od dwoch-trzech, czasami adpotuje kiedy simka jest w ciazy (adpocyjne dziecko + blizniaczki + ponowna ciaza = cztery)
|
moim zdaniem dobrze jest jak rodziny są liczne wtedy może być dużo dzieci bo zawsze znajdzie się ktoś kto będzie miał w miarę "parametry" i będzie mógł się w danej chwili nimi zająć
|
Mój ulubiony sim miał 3 żony, jedna urodziła mu 4 dzieci, druga 3, a trzecia, obecna, na razie jedno :) Zwykle nie adoptuję dzieci, robiłam to tylko 2 razy. Potem jego dzieci poprzeprowadzały się do innych domów, a ich dzieci to innych domów itd. Teraz całość mojej rodzinki zajmuje ok. 11 domów w różnych dzielnicach :)
edit: aha, chciałam zrobić z trzecią żoną 2 dziecko, ale miałam wykupioną nagrodę super płodność i urodziły się bliźniaki :p W sumie ma 10 dzieci. |
Cytat:
|
3-4 więcej nie potrafię wychować. Prędzej czy później opieka jedno zabierze :D ale mimo to jakoś dopinam ich do dorosłego (jakoś)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:29. |