![]() |
Odp: Dom UpadŁych Drzew
Ta rodzina to taki gotyk, taki mocny makijaż i w ogóle, może oni byli tacy, że chcieli być wampirami a nie mogli, więc się do nich upodobnili... Ale na pewno sposób ich śmierci był inny niż spalenie na słońcu, może trzeba sprawdzić kolor ich duchów ???
|
@UP: dobry pomysł! skoro śmierć nie umie ich wskrzesić...
|
Jak u mnie duchy nie wychodzą
|
Cytat:
Jeśli dobrze pamiętam, to jeden majster z Miłowa miał na nazwisko Lewus. |
To Ci ciekawostka, bo ja NŻ nie mam, a jakiś koleś z nazwiskiem Lewus chodzi mi po mojej nowej miejscowości. Przynajmniej chodził, bo widziałam go tylko raz na pareli publicznej, a potem go już nie spotkałam. :P
Stary, siwy i wiecznie robił na złość mojej nastoletniej simce! |
Wow, nie sądziłem że ten temat jest jeszcze aktualny ;D dawno tu nie byłem. A jeśli chodzi o nazwiska to dość często udaje mi się spotkać na parcelach publicznych Lewusów. Kilka stron wcześniej powinien być post, w którym ktos opisuje jak zmarła mu simka(lub sim) i gdy chciał go wskrzesić to do wyboru był też ktoś z rodziny Lewusów lub Kosmoksów, dokładnie nie paqmietam
|
Lewusowie to podstawa kazdej parceli publicznej, jest ,milion takich simów które chodzą po parcelach publicznych i to już wtedy nawet jak ma się tylko podstawę.
|
Dużo Lewusów chodziło po parcelach publicznych. Mój lokaj miał nazwisko Lewus. O.O xd
Ale to już czysty przypadek. ; ) |
Dawno nie byłem w tym domu, ale propos koloru duchów, to jeden,,Nie pamiętam jaki''miał kolor mocno czerwony z czerwonymi kroplami opadającymi z niego(tak jak z sima utopionego ale nie robiło kałóż). A i ten Jonatan lewus ma aspircje pragnienia rodziny, właściwie to 90% rodziny ma to pragnienie(przynajmniej u mnie).
|
A jeden był biały dzisiaj mi wyszedł xD dopiero ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:00. |