![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
szukałam tego linka w tym temacie, ale go nie znalazłam, więc wstawiam;D
http://www.thesims.pl/index.php?mod=...tment_article1 - tłumaczenie tekstu z http://www.simplaza.de/ |
Nie rozumiem tych, co piszą, że woleliby aby magia i osiedlowe życie były oddzielnymi dodatkami - chcecie płacić 2 razy więcej?
Ja zbieram tylko expansion packi a nie akcesoria i brakuje mi TS2: Podróże, Czas Wolny i właśnie ten dodatek. Tylko tak się zastanawiam, który z nich jest najlepszy. Z tego co słyszałam, to większość napisała, że zawiodła się na podróżach. Może bym kupiła osiedlowe życie, ale kurczę, przecież ja zbiednieję przez te dodatki. Nie wiem czy opłaca mi się kupować grę, która po czasie i tak się znudzi, ale mimo wszystko to ciągnie mnie do tego. W sumie jak kupiłam sobie grę rpg, to w końcu też mi się znudzi, jak ją przejdę a do simsów zawsze później odzyskam zainteresowanie i będę grać. Więc mam dylemat - na co przeznaczyć kasę... uhh - czemu ja muszę być taka nieoszczędna? Nie wiem czy gadam na temat czy nie, bo już się zgubiłam. TS2: Czas wolny kupię na 80% TS2: Osiedlowe życie kupię na 45% TS3 kupię na 5% (czyli nie kupię, bo grafika wcale nie jest taka wspaniała, wiele rzeczy jest ściągniętych z TS2 i jedyne co mi się w tej grze podoba, to chodzenie i podglądywanie sąsiadów bez ładowania). Pozdrawiam wszystkich! |
strasznie jesteś nieoszczędna, skoro kupujesz tylko dodatki, bez akcesoriów, zastanawiasz się co jak ci się znudzi, itp. osoba nieoszczędna już dawno by coś kupiła.
Co do tego, czy chce się płacić dwa razy więcej za Osiedlowe Życie i Magię... są dwa punkty widzenia: dusigroszowy: jeden dodatek, płacimy jeden raz kogoś trzepniętego na punkcie Simów: jeżeli wpakują to do jednego dodatku to oba tematy mogą zostać mało rozwinięte, a magia potraktowana wręcz marginesowo. Bo nie ma się co łudzić, że w jednym dodatku będzie tyle co w dwóch poświęconych tym dwóm tematom. |
Cytat:
nie wiem ;p acha, to chyba offtop, co nie? wiem, wredna jestem ;[ ale czemu nie chcesz ts3? fajne moze byc, bo jak chcesz to mozesz zrobic nieplastelinowa twarz... zgadzam się ze Szczurem, lepiej byloby gdyby skupili sie osobno na magii i osiedlu. przyszlo by wiecej przedmiotow i w ogole... wyobrazacie sobie okladke the sims 2 magic? ja tak ;] miodzik :* a tak to osiedlowe zycie i okladka jak z the sims 1 ;[ pozdro ;] |
Odp: Apartment Life, kolejny dodatek do gry!
Cytat:
|
Każdy mówi że nie kupi the sims 3 bo nie będzie fajne ale ja kupie na 85% bo na pewno będzie lepsze od the sims 2 ja nie oceniam gry po zdjęciach tylko po opisie. monialko ts2 też było podobne od ts1 .
|
no cóż, na tym polega ta seria gier, że jedna jest podobna do drugiej.
bt5w: ja tam zwierzaki lubię :). dużo bardziej znudziło mi się na studiach. |
Zgubiłam się. Wiadomo kiedy wyjdzie w końcu ten dodatek?
|
Kurcze no, dopiero 4 września :( Nie wytrzymam...tak czekam na ten dodatek, napewno będzie super! Myślałem ze w Osiedlowe Życie pogram sobię w ostanie dni wakacji a tu kicha :(
Na 100% kupię osiedlowe życie Na 100% kupię TS3 Muszę mieć obie te gry!! Szkoda ze TS 3 dopiero w przyszłym roku, ale warto poczekać :P Pozdro |
Na stronie EA jest data premiery "Osiedlowego życia" 26 sierpnia 2008 :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:44. |