![]() |
Odp: Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda
Cytat:
|
A ja mam tak : Podstawe , Zwierzaki i CPR oczywiście orginalne ;] Tyle że pare dni temu zepsuł mi się napęd (tzn, nie czyta mi dokładnie płyty CPR natomiast większośc innych płyt czyta bez problemu) przyjechał kuzyn i wgrał mi cracka . Trochę źlę się z tym czuje bo to chyba prawie jak piractwo . Na razie moje płyty leżą na półce i czekaja na nowy napęd ;]
|
Ja mam podstawę i Zwierzaki oryginalną;]Dostałam:podstawę na Mikołajki,a Zwierzaki pod choinkę;]
|
Ws\ystko orginalne, kupiłam za jednym zamachem,, wydałam majątek ale nie chciałabym mieć piratów.
|
Wszystkie moje Simsy mam oryginalne,nie toleruję piratów.
|
Moje gry są wszystkie orginalne, kilka lat temu miałem piraty, masakra z nimi. Nie ma chyba nic gorszego, lepej wydać trochę kasy, zamiast wręcz kradnąć.
|
Podstawę i dodatki mam oryginalne. Kiedyś kupiłam TS2 Na studiach na allegro, babka sie zachwycala ze oryginalne i nowe, a jak przyszlo to sie okazalo, ze pirackie. W sumie to nie mogłabym grać na piratach, jakieś takie dziwne uczucie.
|
Ja mam podstawe,dodatki i akcesoria oryginalne.Sobie zrobiłam kolekcje xD.Ja wolę przejść się do sklepu,kupić grę i zainstalować w jakieś 10 minut,a nie czekać nie wiadomo ile aż ściągnie się gierka...
|
też mam oryginalne ;D kiedyś miałam podstawową pirata, ale kiedy się zepsuła postanowiłam już kupować w sklepie.
|
Ja mam oryginała :P
Ale nie mam nic przeciwko pirackim wersjom :) W końcu 150 złoty za jedną grę... To idiotyzm. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:01. |