![]() |
Odp: Fontanna życzeń...
To jest *****i****! Naprawdę! Lepiej być nie może ( może jestem głupia, ale taka jest prawda xD)
Daj jutro ten 12 odcinek! Ocena: 10\10 Pozdrawiam! |
W pewnym momencie powtarzałaś przez pół tekstu słowo "dopiero":P.
Innych błędów nie pamiętam. Fajnie się Ola wytłumaczyła. To pewnie ze strachu sobie gadkę ułożyła, aby trochę jeszcze pożyć:D. W chwili, kiedy rodzice powiedzieli Karoli, iż się nie rozwodzą, powinnaś trochę to rozwinąć, ponieważ myślę, że było to bardziej zaskakując niż ukazałaś. Poza tym podoba mi się:). |
do Vanilli
no jak to jakiemu? tym że jednak się nie rozwodzą, a jak dowiedziała się od swojej kumpeli o tym że jej matka chodzi z jej ojcem to przecież powinno ją to trochę bardziej zainteresować, a nie od razu idą sobie na zakupy nic sobie z tego nie robiąc, albo to właśnie na samym końcu prawie, wchodzi do domu i tylko kiwa głową jak dowiaduje się o tym, że jej rodzice jednak będą razem. co do mojego posta (wcześniejszego) - to przecież napisałam zrozumiale, ale jak nie rozumiesz to trudno. |
Ty to potrafisz wszystko odkręcić, naprawdę XD
Aż odetchnęłam, gdy przeczytałam, że Ashley nie jest w ciąży (w innym wypadku ocena poleciałaby mocno w dół). Fajnie, że miedzy Olą i Karolą (ale rym ;D) znowu jest OK. Tylko czy Karoli nie wywala ze szkoły za te czerwone włosy? (Lepiej wyglądała z brązowymi, szczerze powiedziawszy) Eh, co tam... 10/10 |
Cytat:
Wampiś-ona nie może być mężczyzną xD Przecież urodziła dziecko! ;) |
No czytałam... Trochę szybkie... A propos tych uczuć to rzeczywiście mogłaś trochę opisać, że Karola się wypłakała przyjaciółce w rękaw itd. a na końcu stwierdziły, że rodzice to rodzice i nie mają wpływu na ich związek...
No i trochę szybkie przejście do porządku dziennego nad rozwodem - miał być a nie ma i jest OK. Mogły się w sumie rzucić sobie z mamą na szyję :D Ciekawa jestem tej niespodzianki :) Daj znać jak umieścisz kolejny odcinek :) Pozdrafka |
Cytat:
Dobra, nie...:D No to czekam.^^ |
Podoba mi się :) . Tylko mam według mnie za szybki zwrot akcji z tym rozwodem.
|
super odcinek jak zawsze 100/10
kilka błędów ale pech daj dzisiaj ten odcinek plis :) |
Było kilka błędów (szczególnie zraził mnie "jest idiotom"), ale wybaczam ;D
Co do rozwodu... Karolina trochę się nie przejęła tą akcją ze zmianą decyzji. Ale to tylko little usterka ;] Hm... co do niespodzianki matki... to może... yy... MAM! Karolina ma siostrę bliźniaczkę oddaną do domu dziecka? ;P ;D Czekam na kolejny odcinek. P.S. Jak skończysz pisać to FS to nie pisz nastepnego, tylko oddaj mi trochę talentu xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:47. |