TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze wymarzone akcesoria... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596)

legolas 14.10.2008 12:12

Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa

Bedą Wille i ogrody połączone razem Do kubuss czyli tylko jedne

Paka 15.10.2008 16:53

Odp: Wymarzone dodatki

Ja bym chciał taki dodatek , żeby mógł wprowadzić mod na to, że można samemu sterować samochodem, bo uwielbiam jezdzic samochodami ( chodzi mi o gry typu gta xd)
:P

Gio 25.10.2008 17:44

Ja bym bardzo chciał taki dodatek w którym można by wybierać w którym wieku chce się grać. Dla każdego wieku byłyby oddzielne ciuchy, meble i wogóle, zaś kolejne pokolenia rodziny posuwałyby się w czasie tak jak w rzeczywistości, dochodziłyby po kolei meble, które cały czas byłyby bardziej współczesne. Tak sobie marzę...

Clyde 03.11.2008 02:09

Hmm..tak się zastanawiając to marzyłbym o "The Sims 2 : Moda W Stylu 80's" :) Czyli nowe ubrania i fryzury z lat 80 :3

Ana04 05.11.2008 15:20

Cytat:

Napisał Atlantis (Post 883906)
Ja bym bardzo chciał taki dodatek w którym można by wybierać w którym wieku chce się grać. Dla każdego wieku byłyby oddzielne ciuchy, meble i wogóle, zaś kolejne pokolenia rodziny posuwałyby się w czasie tak jak w rzeczywistości, dochodziłyby po kolei meble, które cały czas byłyby bardziej współczesne. Tak sobie marzę...

No to by było świetne ;]

globule 05.11.2008 19:20

no właśnie do użytku!
bo ja wiem...
i tak najfajniejsze dodatki to te z neta ;p

Alisha 07.11.2008 18:00

Ja mam 3!
The Sims 2 Kosmici - Masz nowe otoczenie i mozesz sterowac simami ufoludkami :) Jedna z Prac to w karierze Technik to 'Zapylacz i porywacz ludzi' :P
The Sims 2 Dziecinstwo - wiecej dodatków dla niemowlat i malych dzieci - Niemowleta maja nowe ciuszki (marzna w tej pieluszce) i kojce, a male dzieci maja wiecej zabawek i rzeczy do pokoju. Ach - i przede wszystkim wózek!!!
The Sims 2 Religie swiata - No co? Kazdy Sim jak i czlowiek moze decydowac z co wierzy, a jak na razie zdaje sie ze simy Chrzescijanie ale nie chodza do kosciola :P

Coca-Cola 15.11.2008 17:17

Odp: Wasze wymarzone akcesoria...

Może "Cool Gwiazdy Hollywood!"?;)
To było by zaje.. ups sorcia! Zajefajne :)

feelka 24.11.2008 13:28

Cytat:

Napisał karolkaaa402 (Post 645280)
ja bym chciala taki dodatek gdzie mozna simem (dzieckiem) isc do szkoly i tam normalnie byc na lekcji itp.i zeby sie dalo budowac wlasne szkoly :D

o taak ;D
i ja bym chciała aby był wózek dla dzieci.
Taki baaardzo realistyczny jak w zyciu ;d

dżin. 25.11.2008 20:26

Odp: Wasze wymarzone akcesoria...

mi się marzą akcesoria z najnowocześniejszymi rzeczami np. samochodami, oknami, meblami itp.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:50.