![]() |
Odp: Droga do Celu
niepokorna - raczej Callineck, ja nie mam aż tak lotnych wypowiedzi ;), ale zgadzam się całkowicie. Odcinek bomba. czyżby Monique spotkała na balu jakiegoś księcia z bajki? ;) nic dodać nic ująć, odcinek mi się bardzo podobał ;) pozdrawiam
ps i nie bądź już taka krytyczna wobec siebie ;) nie masz powodów |
Kto wie.... może jeszcze wyjdzie z Ciebie piękny język Ptasie mleczko :)
_____ Ale zgapiłam to z Waszej rozmowy :P |
Dziękuję :*
Prawie, że łzy stanęły mi w oczach, gdy Moniqe rozmyślała o mamie, o tym grobie... Nawet teraz gdy to wspominam, mam lekko zamazany przez łzy obraz. Zdecydowanie najfajniejszy fragment :) Twój styl pisania jakoś jest strasznie podobny do mojego. Ale to dobrze ;) No i oczywiście ciekawe, co będzie na tym balu. Tak mi się wydaje, że na nim skończy się FS, ale mogę się mylić. No nic, czekam ;) |
Twierdzisz że odcinek Ci się nie udał? Wcale nie! Jest wspaniały. Wydaje mi się, że na balu Monique pozna kogoś, kto zmieni jej życie ;). Ale poczekamy na kolejny odcinek i zobaczymy.
Dzisiaj nie dopatrzyłam się żadnych błędów tak więc: 10/10 |
Dziękuje za komentarze. I przede wszystkim chciałabym z całej siły podziękować, że jak moi czytelnicy komentują...hm...nieco słabsze FS od mojego, podając przykłady najlepszych wymieniają tam również moje. Jestem tym bardzo mile zaskoczona i wzruszona:')
A tak wracając do fotostory każdy z was ma trochę racji. A jak napisałam wcześniej-następny odcinek rozwieje wiele wątpliwości:) |
Mi również odcinek się podoba,chociaż trochę za mało akcji :P
Mam przeczucia co do Carolyn (zapewne jak większość),ciekawe,czy trafne :) A,no i świetne robisz zdjęcia.W ostatnim odcinku ostatnie zdjęcie /masło maślane/ mnie urzekło :) |
W następnym odcinku stanie się coś czego się nie spodziewacie:)
|
Już nie mogę się go doczekać!!!
|
Odcinek Ci się udał i to bardzo.
Ja chyba się domyślam co się stanie w następnym odcineku, ale zobaczę. na razie czekam z niecierpliwością! Ocena: 10/10 |
Przepraszam, że zacznę od tego, ale muszę.
Ty sama stworzyłaś Monique? Jest śliczna ^^ Zwłaszcza na tym ostatnim zdjęciu. Bo zdjęcia świetne, tekst także, nie starałam się szukać błędów więc nic nie wymienię. Coś mi się wydaje, że... A zresztą nieważne. Poczekam do następnych odcinków ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:34. |