![]() |
Odp: Z kodami czy bez?
Ja też jestem od motherlode uzależniona. Gdy mnie nie stać na najlepszy samochód to wpisuję motherlode. Nawet jeśli nie kupuję tego samochodu :D
|
A ja pamiętam raz przywaliłam sobie motherlodami :D I miałam milion simoleonów. Ale czas to skończyć. Chyba będę grać bez kodów...
|
Ah, ja w Sims 3 miałam tyle kasy że się nie mieściło :D Było jakieś 999999999 (nie pamiętam ile dziewiątek :D) I jak jeszcze raz wstukałam motherlode mówiło mi że mam za dużo pieniędzy i przelewają je na ich skromne konto zagraniczne, czy jakoś tak. A w dwójce nie pamiętam ile mam kasy, ale zbliżam się do miliona... Coś około 800 000 §. Kiedy mówię ''będę grać bez kodów'' mam na myśli uczciwe zarabianie, bo nie nadążam z potrzebami xd
|
Milion bez kodów to wcale nie jest taka trudna rzecz, a z pewnością większa satysfakcja. :)
To też zależy od części gry bo z kolejnymi dodatkami zarabianie stało się łatwiejsze (więcej możliwości zarobku, wolniej spadające paski potrzeb itp.). |
Aha, no i, jaką grę mi polecacie? Z kodami czy bez?
|
Ja gram z kodami. Nie wytrzymałabym z ciągłym uzupełnianiem potrzeb albo nie umiałabym wybudować domu za kwotę, którą mają simowie od razu po kupieniu działki.
|
Ja grając w simsy strasznie chciałam zrobic rodzine Soprano. Bardzo dziwnie wyglądałaby w małym domku więc wprowadziłam kod na kase i wybudowałam ogromny dom, umeblowałam samymi drogimi rzeczami aczkolwiek trochę kiczowato :) miałam przy tym taką frajdę. Wcześniej próbowałam bez kodów ale to nie to samo po prostu nie pasowało mi to do moich bohaterów.
Korzystam także z aging on i aging off. Raz nie mogłam się nadziwić czemu moja simka nie może zajść w ciąże a miałam włączone zatrzymanie czasu !! Czasami zdarzają się bugi w grze typu brudny talerz, którego nie da się podnieśc ze stołu. Tu też bardzo przydatne okazuja się kody. |
Ja jestem uzależniona nie tyle od kodów co od inSIMenatora :/
Niestety szybko gra się robi nudna, jak mam ciągle dobry nastrój, mnóstwo kasy, samych najlepszych przyjaciół, miłość każdego itd ... Dlatego zawzięłam się w sobie i wywaliłam InSima z gry :O Do sterowania starzeniem się przyjaciół i sąsiadów używam SimPE. Teraz użyłam motherlode na początku gry, bo chcę stworzyć wielką wielopokoleniową rodzinę, i okazjonalnie maxmotives, np jak Simy idą na miasto, w końcu i tak tam się czas zatrzymuje... |
Ja dość często ;/ (typu: Motherlode czy boolpropa jakoś tak) Ale mam zamiar grać bez kodów :)
|
Ja gram dość często gram kodem motherlode żeby zrobić remont domu,kupić bardzo drogie meble lub żeby przebudować dom
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:52. |