![]() |
Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."
Ja nie ma zadnych dodatków z neta. Posiadam sims 2 główne dodatki oficjalne i akcesoria. Blad wyskakuje nawet po ponownej reinstalce. Zamykanie procesów nie pomaga, nie wiem co robic, keidys znalazlem na to sposob a teraz zapomnailem:(
|
Ja też miałem z tym problem więc przeinstalowałem kompa i nie działało. Nie działała tylko jedna rodzina. Dawno nie patrzyłem czy dalej tak jest. Czy mogę tą rodzine odzyskać? Bo dość długo nią grałem.
|
Cytat:
|
Mam problem. Ten komunikat wyskakuje mi tylko w jednym otoczeniu i zawsze na tym samym etapie wczytywania rodziny. Nie mam żadnych dodatków z internetu, a jak chcę zamykać procesy, to nie wiem jakie i kommputer się psuje. Proszę o pomoc.
|
Ściągnęłam dodatki z sieci i gra sama się zamyka.
Ściągnęłam sobie kilka mebli z parsimonious.org.
Na początku ściągnęłam 4 czy 5, weszłam do gry - patrze i wszystko jest ok. No to zaczęłam ściągać więcej, rozpakowałam je do pliku downloads, wchodzę w grę. Najpierw ładuje się normalnie, ale przy ostatnim 'okienku' [przed pokazaniem Miłowa, Dziwnowa i Werony, wtedy gdy takie napisy na samym dole lecą] czyli pod sam koniec ładowania wyskakuje mi napis: Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta. Mam oryginalne simsy, żadnych dodatków oprócz mebli i ubrań nie ściągałam. Jak przeniosę plik downloads na pulpit to wszystko jest ok, ale oczywiście dodatków w grze nie ma. Proszę o pomoc. |
Mam ten sam problem co philipinas_moon. Z tym, że gdy pobierałam tylko rzeczy dla simów (makijaż, włosy, ubrania) to błędu nie było, dopiero gdy pobieram meble.
Reinstalowałam grę - nic to nie dało. Czy jest na to jakiś sposób...? |
http://www.parsimonious.org/furnitur...Bathroom.shtml jeśli pobieraliście to.Właśnie powoduje działanie...
|
Pobierałam te meble tylko z MTS... Więc nie powinno się to wyświetlać, ale się wyświetla.
|
"Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta"!!! Co robić?????
ostatnio instalowałam do the sims 2 dodatki: cztery pory roku i jescze takie pojedyncze. ale teraz gra nie wchodzi!!;( 3 razy moze na 20 które probowałam, gra weszla, (byly dodatki które instalowałam ale nie wszystkie) potem przenioslam folder "downloads" i gra działa! tylko ze juz nie ma tych dodatków, a bez nich to ja nie chce grać. co robić, probowałam wielu rzeczy. potem jak z powrotem przenioslam ten folder to gra znowu nie dziala to tam byl folder downloads tyle ze nie bylo tylu dodatków. na dodatek ja zainstalowałam dodatki a nie wszystkie są, np. meble. gra ciągle nie działa no a mianowice, ledwo ją włącze a juz wyskakuje "dzialanie programu...." i gra się wyłacza. jak zrobic by gra dzialala i miec dodatki, plisssss pomużcie
|
Odp: "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta"!!! Co robić
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:12. |