![]() |
Odp: Więzienne melodie
Matko, nareszcie! Już mnie zżerało bo od początku śledzę. Oby Rose go wsadziła do kicia, zgadzam się z Liv! Ocena za całokształt: 9/10 :D
|
Co za brutal z tego Nicka. Do kicia go.
Fotostory bardzo mnie wciagnelo, jest naprawde swietne... |
Liv - dziękuję =D Zaraz zacznę pisać szósty odcinek, w którym wreszcie dostaniecie odpowiedź na pytanie, które was nurtuje, czyli jakim cudem Rose trafiła do więzienia.
Postaram się również napisać trochę obszerniejszy odcinek, na pewno więcej niż 2 strony (wciągnęło mnie takie pisanie większej ilości stron ;p) Peppa xD (albo Ayris) i pisaqeczka - dzięki =* ;D |
Ojej. Nie ma mnie parę dni, a tu co się dzieje?
Właśnie przeczytałam odcinek ostatni (piąty chyba), i mam sugestię. Skierowaną do Atlantisa i nie-bakalii. Zakładajcie się z łaski swojej częściej, bo to ma wielkie znaczenie dla ludzkości. Super niebakalio. 10/10? @postEllie: o ty niedobra, a o mnie to się zapomina? :c |
Przypomina mi to scenę u Gordonów jak Rafał bił Izę. Zapalenie spojówek :)
No cóż 10/10 dużo tekstu i bardzo ładne fotki. |
Bardzo ładnie i ciekawie
Czekam na następny :D Długość była najzupełniej odpowiednia :P |
Ja też czekam na następne!
Mam nadzieję, że Nick trafi do więzienia!! Czekam....:) Oczywiście 10/10 |
Ja jeszcze nie skomentowałam? o.0
Tak, zdjęcia w wykonaniu cassant były lepsze, ale i te w Twoim wykonaniu, Ellie, są dobre :) Bardzo szybko się czyta, wciągająca treść. W ostatnim odcinku za dużo dialogów, a za mało opisów jak dla mnie. Wszystko dzieje się trochę za szybko, mimo to nie da się pogubić w fabule. Mało wątków pobocznych :(. Bardzo fajny pomysł na fotostory, ale nie wiem czemu mam wrażenie, że to Nick pozostanie na wolności i mało to: to przez niego główna bohaterka wyląduje w więzieniu. Ocena: 9,5/10 Oczywiście z niecierpliwością oczekuję kolejnego odcinka :) |
Odcinek ogólnie fajny, lecz nie przeczytałam go do końca, bo zmęczyło mnie ta WIELKA ilość tekstu, lecz rozumiem, że chodzi o zakład.
Mniej więcej wiem o co chodzi, ale proszę: nie zakładajcie się więcej!!! Ocena 9,5/10 |
Dzięki wszystkim (zaskoczona taką wielką ilością komentarzy!) : ))
mam nadzieję, że fajniutka mimo wszystko przeczyta odc. do końca. niestety nie jestem usatysfakcjonowana (uf) tymi komentarzami - 6 odcinek będzie jeszcze lepszy, zobaczycie ^^ : )) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:57. |