![]() |
Odp: Czy kupisz The Sims 3 ?
no ja oczywiscie ze kupie jeszcze nie wiem czy w dniu premiery mi sie uda ale mozliwe ze jako mi sie uda a jak nie to w sobote 6 czerwca kupie co za problem
|
Zdecydowanie Tak.
Komputer mam nowy 4 tygodnie teu kpiony ma duzo pamięci ,a chodzi szybko nawet jak mam wszystkie zainstaklowane dodatki do TS2.Po za tym jeśli będę miała TS3 to raczej nie będę juz grała w TS2 a więc dwójkę skasuję.Kasy na simy 3 nie ma-ale rodzice na dzień dziecka owszem kupią.Moja mama lubi sobie też w simy pograć ,a dlatego tez załatwiła ,ze będzie premiera 5 czerwca w naszym sklepie.Chyba dlatego ,że jest tam kierowniczką i po za tym będę miała zniźkę |
Niestety lapek mojego męża nie pociagnie,ale muszę sprawdzic na kompie normlanym.Normalnie będzie wojna o kompa bo mój małż gra na sieci.
|
Uff jak dobrze, że ja mam kompa dla siebie
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprawdziłam kompa,pociągnie grę :) |
Cytat:
To będzie prezent za jego zarobki ;) PS: na szczęście każdy ma swojego kompa,bo inaczej pewnie bym się też nie dopchała :P |
Ja kupię! Muszę ją mieć! A w czerwcu (14) mam urodziny! :D :D
|
Watpie że kupię. Do dwójki nie mam żadnych dodatków, poradziłam sobie bez nich. A pozatym podejżewam że będzie baaaaaardzo droga i nie warta swojej ceny. A jeszcze jedno uważam że EA na siłę próbuje wymyślić coś nowego, ale po co przeciągać grę? NIe wystaraczy ogrom dodatków do jedynki i dwójki? Wcale się nie zdziwię jak za kilka lat wymyślą czwórkę
|
Cytat:
to oczywiste, ze chodzi tu o kase. Zasadniczo przeciez po to wytwarza sie produkty, zeby je sprzedac. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:08. |