![]() |
Odp: Simki by Mizia
Bardzo ładna, w Twoim stylu. Uwielbiam rude bladziochy :D
Średnio podoba mi się nosek jak i jej "wyraz twarzy", wywołany zapewne poprzez rozchylone usta. Cała reszta natomiast świetna! |
Dziękuję Inko, Insane, Pepsi, Sendri . Miło jest po tak długiej nieobecności dostać komentarze:)
|
Simka ogólnie fajna, ale nie podobają mi się nos, usta i sukienka :)
|
za szeroka górna część nosa, daje to nieco dziwny efekt i źle dobrana szminka
oprócz tego nie ma zdjęcia frontu twarzy, ale sprawia wrażenie sympatycznej i nieco zabieganej |
Dziękuję Cailleach, Invidia Co do dodatków - jestem w trakcie kompletowania makijaży i innych bzdetów, więc będę wdzięczna za dobre rady gdzie szukać:)
|
O, coś nowego :) Śliczna! *.*
|
A dziękować drogi Sherlocku :) Hehe, tyle komentarzy, dziękuje raz jeszcze. W takim razie wskakuję do warsztatu popracować:D
|
Jeeej! Dedyk :D ( bardziej odpowiedni byłby przy osobniku płci męskiej, ale i tak cudnie ;] )
Jak mogłam tak zwlekać z oceną simki?;) Jest oryginalna. Ma bardzo ładne brwi oraz oczy. W poziomie nosa, jednak troche nie udane retuszowanie tej niskości, za bardzo widoczne. Kolor włosów świetny, ale zmieniłabym nieco uczesanie. Ogółem ciekawa, nic nudnego i jest dobrze :) Pozdr.VOLT |
Ładne ma pazurki ;P
I ogólnie sama też jest ciekawej urody, chociaż nos wydaje mi się zbyt gładki. Nie wiem czy rozumiesz co chcę przez to powiedzieć, ale żadne inne słowo mi do tego nie pasuje ^^ Z twoich poprzednich simek najbardziej podoba mi się Nina. Jest oryginalna, a do tego zrobiłaś jej ciekawą prezentację :) |
Volt, Sandra dziękuję:) Chyba rozumiem o co chodzi z tym zbyt gładkim nosem - w sumie to zastanawiałam się czy nie powinien być troszkę bardziej zaznaczony, może lekko zadarty nawet. Wyszłam troszkę z wprawy, teraz kompletuję dodatki z netu, więc zobaczymy jak kolejna wyjdzie:D A Nina no tak mi też chyba najbardziej się podoba z moich simek:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:46. |