![]() |
Odp: Co byście chcieli zmienić w Trójce?
Ja najbardziej tęsknie za deszczem, pory roku to był po prostu genialny dodatek.
Denerwuje mnie brak obsługi w restauracji, mało interakcji.W TS2 simy chodziły na romantyczne randki do knajp, a teraz tylko po to by na mieście z głodu nie umrzeć. I na wakacjach mogłyby w morzu popływać, polenić się na plaży,poopalać, wynająć pokój w hotelu.Inaczej sobie to wszystko wyobrażałam, jak nie uganiasz się za mumiami to tak naprawdę zostaje łowienie, sztuki walki, lub wyrób nektaru. Mogłaby być uczelnia wyższa, na zasadzie działania szkoły, żeby ukończyć kierunek trzeba by było podnieść poziom umiejętności, i po studiach nie zaczynałoby się od najniższego poziomu kariery. Już nie wspominając o zwierzakach.Przy otwartym otoczeniu można by było z psem na spacer wyjść, pochodzić po okolicy :) I szkoda, że wszystkie czynności zajmuj tyle czasu.2 godzin potrzeba aby zjeść, umyć się i pojechać do pracy. |
Ja bym dodał jacuzzi, trampolinę do basenu, łuk ślubny, pianiono i fortepian, były we wszystkich seriach, a tu nic. Poza tym więcej karier, np. fotograf, gwiazda showbiznesu, poszukiwacz przygód, pracownik sądowy, malarz, aktor itp. Obawiam się, że nie będą dochodzić w dodtkach. Dodałbym też pory roku i zwierzaki. To wg. mnie najbardziej realistyczne dodtaki do TS. Brakuje mi też dyskotek, resturacji i kręgielni, których było z miljion w TS2 NŻ. Resturacje od WP niby są, ale bez kelnerów itp. Wkurza mnie też brak animacji w wsiadaniu na rower, samochód czy skuter. W WP dodałbym okolicę plażową, np. Hawaje, byłyby tam plaże, kurorty z basenami, bary z drinkami, coś jak wyspa Twiki z TS2 P, oraz okolicę ziomową, gdzie można zjeżdżać na nartach i snowboradzie, jak w TS1. Poza tym wszystko mi pasuje xD
|
Jak dla mnie , to wszystko jest o k.
Mogliby tylko dodać opcję pływania :D |
Cytat:
|
Masz racje, nie było w podstawie, ale jak mają teraz tak wydawać dodatki, tzn. podróże, potem wakacje, to zbankrutujemy :(
Uważam, że dodatki w TS2 były fajniejsze.Może i Wymarzone Podróże wnoszą dużo do rozgrywki, ale wydają się być okrojone. W każdym razie nie mogę się doczekać kolejnego dodatku.A jakby było to połączenie pór roku i zwierzaków to przestanę marudzić :D |
I gdyby te góry w Chinach były ośnieżone, i można by było na nartach jeździć....Albo chociaż na sankach :) i bałwana ulepić...heh
|
No szkoda,szkoda.Cztery pory roku i już do szczęścia nie brakowało by mi nic,no może...
licencja na marki samochodu bo np to jest dziwne:Nercedes benc |
@up: Nie Merc Bez bo w grze jest Nercedes Benc
|
A ja tęsknie za własnymi sklepami...I porami roku i Kotkami!
|
Dopiszę jeszczę, że zrobiłbym ciekawszą fabułę rodzinom w SV. Miały być wszystkie rodziny z dwójki, Przyjemniaczkowie, Próchno, Hak, Marzyciel itp. a tu co, zmienili kilka dni przed premierą, są tylko Ćwir, Kawaler, Landgrbb i Langerak (Lada, ale ja zmnieniłem) No co mnie insteresuje jakaś nudna rodzina Samotne Matki, Koleżanki z pracy, Andrews czy Kennedy? Chciałem grać wszystkimi młodziutkimi mieszkańcami Miłowa aż do czasów TS2 :(
Oprócz tego możliwość zmieniania koloru Schodom, płotom i dachom. Już było to napisane, ale w czasie pożaru simy powinny uciekać z domu, a nie podbiegać do ognia, drzeć się, machać łapkami, i jeszcze przez to dodatkowo spłonąć. No i gdzie tu niby nowe opcje?? Wszystkie (bara bara, pocałunek, obejmowanie, rozmowa, nieśmiały pocałunek) wyglądają tak samo, jak w TS2. Brakuje też takiego buźaka w policzek lub wolnego tańca. No i randek oczywiście. Jeszcze zmieniania wzrostu, jest zmiana głosu, sylwetki, umięśnienia, a wzrostu nie ma, przecież każdy wygląda inaczej w prawdziwym świecie. No i mało opcji zmiany twarzy. Pewnie twórcy zauważyli, że ciągle marudzimy o poczwarach z wielkimi ustami w mieście xDD Przez to każdy sim wygląda tak samo!! Starzenie się powinno działać tylko w aktywnej rodzinie, nie we wszystkich. Granie nie starzejącą się rodziną jest do niczego, a jak 26 rodzin w mieście starzeje się z dnia na dzień i straszą mi tu w tych losowo wybranych przez grę ciuchach, a nie będę do nich wchodzić i wybierać im ubrania, bo stracę wszykie warzywka, kamienie, rybki i inne wyposażenia mojego sima. No własnie, chcę mieć kilka rodzin na jednym savie, i jak to zrobić, gdy za każdym zmienieniem rodziny wszystko się usuwa?! Po jaką cholerę niby to zapodali?! Już też o wchodzeniu do parcel publicznych nie wspomnę. No, może nie do szpitali, policji, szkół, ratuszy (bo musi tam być mnóstwo różnych opcji i przedmiotów, i tak to już dużo) ale do spożywczaka, księgrani czy resturacji czemu nie? Przecież wszystkie były w TS2? ;// |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:57. |