![]() |
Odp: Leria
Ciekawa jestem dlaczego widok Lerii sprawia Sirothowi ból?
No i jak potoczą się lekcję Lerii. : ) Fajny odcinek. |
Szczerze powiedziawszy nie myślałam, że spotkanie Lerii i Sirtoha skończy się wten sposób. Tzn awantura mnie nie dziwi, ale przejście do rękoczynów i ta dziwna brutalność Sirotha niemile mnie zaskoczyła. To tyle uwag, poza tym świetnie napisane, ja chcę lekcje magii, mam nadzieję, że bez przepychanek^^
|
Mikolea, powiem tak... to ma związek z wydarzeniami z przeszłości;)
Invidia Semper, dziwi cie zachowanie Siroth'a? zupełnie niepotrzebnie:D on jest baaad! :P |
No ja wiem, ale w stosunku do kobiet też? To ja nie chcę takiego męża^^
|
Ale przecież on jej nic nie chciał zrobić. Chciał tylko zaprowadzić ją do miasta, gdzie będzie bezpieczna. Uniósł się trochę, ale to wszystko. Nic by jej nie zrobił ;)
|
wooooow robi się zabujczo ciekawie:)normalnie zarąbista ta opowieśc:)Biedny Siroth oparzył sobie dłoń:( a Leria powinna uważac co robi mimo iż nie panuje nad mocą to chyba o tym wie więc powinna opanowywac swoją złośc by nie ranic innych.Bo jak tak dalej pujdzie to podpali ona całą wioskę:/
|
Cudne!!! Nie można tego opisać słowami no dosłownie.=].Czyżby Leria miała Moc Ognia??Kaja ty się Leri nie czepiaj.Leria ma wybuchowy charakter, moc działa tak jakby wspólnie, im większa złość tym widoczne skutki jej mocy.Przekonał się o tym Sioth :P:)*
(* To tylko moja teoria) |
Dziękuję ;)
Alice Cullen, masz racje. Na razie moc Lerii ujawnia się pod wpływem emocji, ale to się zmieni kiedy nauczy się nad nią panować;) |
Fajny odcinek. Leria musi zacząć panować nad sobą. Pewnie nawet nie wie, że poparzyła Sirotha...
Ciekawe, kogo już w ten sposób uśmierciła... Na pewno kogoś bliskiego Sirothowi. Może jego ojca, ewentualnie brata...? Siroth strasznie mi kogoś przypomina z charakteru. Taki słodki drań :D. Gentleman i patriota, choć często pozornie wydaje się być zupełnie inny. Dla kobiet bywa arogancki, choć wiadomo, że ma dobre serce. Jednym słowem typ idealny :P. Zdecydowanie moja ulubiona postać :P. Niecierpliwie czekam na kolejny odcinek. Muszę przeczytać o pierwszej lekcji :P. Niech tylko Leria spróbuje skrzywdzić mojego Sirotha a będzie miała ze mną do czynienia :P! |
Ah, gdyby się go tak dało wyciągnąć z wyobraźni... mmm
Dobra, a wracając do świata żywych to... ty mi się tu za dużo nie domyślaj!:P Czuje się za bardzo przewidywalna... chlip |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:53. |