![]() |
|
Odp: machine for killing
Cytat:
Wydaje mi się, że Rose zdecydowanie ładniej z krótkimi włosami, o. Cytat:
I tyla. ^^ Bardzo nam się podobało i nie możemy się doczekać, jak to się dalej rozwinie. |
Cytat:
2 - teraźniejszy 3 - przeszły Gdybyś to dała jako cytat, nie byłoby tego problemu. Mieszanie czasów nie wygląda dobrze... Ogonki zjadasz... Cytat:
Cytat:
Blizna przecinająca oko? :D http://img21.imageshack.us/img21/5007/xv3y.jpg Coś takiego jak tu? ^^ Mojej przypuszczenia? Zwinęli naszą Rosalyn, a James i ekipa teraz jej szukają. Fajnie wygląda z tą fryzurą :) Tylko jakim cudem włosy jej się tak pofalowały? :O A i sam ciuszek jest bardzo... pomysłowy xD O Oskarze na pierwszy rzut oka mogę powiedzieć - CIACHO! :D Błędziki były, niemalże niewykonalne jest napisanie odcinka, w którym nie byłoby się przyczepić do pewnych niejasności w tekście. Ostatnie odcinki były bardziej przesycone romantyzmem, co mnie zbiło z tropu. I się muszę teraz przestawiać na kryminał. Będą zagadki, zadania itd. (pozdrawiam Sherlocka!). Generalnie nie gustuję, ale z drugiej strony czego się mogłam spodziewać po FS o tym tytule? No i męcz się teraz, dziewczę! Nie no, żart. Cały problem polega na tym, że ostatnimi czasy dużo takich kryminałów się pojawia. No ale fakt - nie zawsze tak było i, na szczęście, opinię dobrej, punktualnej komentatorki wyrobiłam sobie w czasach, gdy romansidła rządziły na forum :D To tak na marginesie, bo zeszłam z tematu xD Ogólnie wyszła ta część dobrze, chociaż za szybko to wszystko się dzieje. 9/10 - za zdjęcia musiałam podwyższyć o jeden punkcik do góry, bo urzekły mnie tym razem :) I bonusik fajny :D |
Podoba mi się ten zwrot akcji. Przypomina mi to Piłę :) Myślę, że teraz zrobi się ciekawiej.
Czy Oskar odegra większą rolę? Zrobiłaś mu tyle zdjęć w bonusie, że się na to zanosi :) Szkoda, że nie dałaś zbliżenia na twarz Rosalyn w nowej fryzurze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
+ Zdjęcie Rosalyn nadrobię przy następnym odcinku, czyli w sobotę/niedzielę. Cytat:
|
Ekchu, ekchu... Sobota/niedziela minęły.... ^^"
Chyba najwyższy czas dać coś nowego ^^ |
Ano przydałoby się, ale nie teraz. W weekend dodam.
|
Cytat:
P.S Oscar ma słit tatuaż *^* |
Łał,przeczytałam wszystkie rozdziały w pół godziny.A tak poza tym świetne fotostory
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:47. |
|