![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52936 ^^
A teraz moje pytanie. Jak włączę grę to leci filmik i wszystko jest normalnie.Dopiero jak się skończy to mi się gra wyłącza i wraca do pulpitu.A kupiłam ją dopiero wczoraj i dotąd w nią w ogóle nie pograłam ;( To coś przez aktualizację? Edit.Pytanie już nieaktualne |
rocktechnika - najprawdopodobniej brak interakcji jest wywołany przez jakiegoś hacka/moda :), który jest niezgodny z WP. Wywal najlepiej wszystkie hacki. Mialem to samo co ty przez hacka na ciążę nastolatek ;D
|
Podczas pobytu we Francji nie mogę kupić nic w kawiarni (jest komunikat, że kawiarnia jest zamknięta). Czy ktoś wie, o co chodzi? Dodam, że Sim czekał dwa dni na kogoś, kto go obsłuży i niestety się nikt nie zjawił :)
Ktoś wcześniej pisał o ciasteczkach z wróżbami, gdzie można je dostać? |
Kyerme a masz jakieś hacki, mody lub dodatki?
Swoją drogą stoisko z jedzeniem w Egipcie też u mnie wiecznie zamknięte mimo że dodatków z neta brak Ciasteczka z wróżbą można upiec w Chinach a nawet kupić maszynę i piec sobie w domu. |
Shorty & theground & agnieszka130187
Ok. Przejrzałam całe 20 stron z modami z MTS, weszłam w każdy z nich, skorzystałam z podanych tam nazw plików, przeszukałam cały folder Package i usunęłam 54 pliki. Sądzę, że usunęłam wszystkie hacki i mody - teraz czas na kontrolę jakości ;) Trzymajcie kciuki!! ;) EDIT: Działa! :) Gra strasznie muli, ale poza tym mam wszystkie opcje i możliwości! Dziękuję bardzo :) |
Bindi, nic nie mam, gra jest czyściutka. Właśnie wczoraj podczas gry to samo stało się w
Chinach. Sim obsługujący sklep z jedzeniem po prostu wyszedł i już nie wrócił od kilku dni. Mam nadzieje, że naprawią to patchem, bo to trochę denerwujące... Co do ciasteczek z wróżbami - wiedziałam, że w Chinach, tylko nie wiedziałam dokładnie, gdzie :) Tysiące razy byłam w tym sklepie, gdzie stoi maszyna i nie zaważyłam :P |
Coś się stało z grą bo nagle po kolejnym przyjeździe nie można w grobowach wchodzić w interakcje z przedmiotami, mam zadanie do wykonania zabrać figurkę, skrzynia oznaczona jest a nic nie mogę zrobić, nawet przechodzić przez drzwi, tylko na zewnętrznym wyjściu jest dostępna opcja :(
Co robić?? Dodatków nie posiadam, tylko store. |
bede miała na dniach tą gre, zastanawiam się czy jest opcja kąpania w morzu i opalania?
|
Niestety nie. W morzu można jedynie łowić ryby :)
|
to głupio strasznie ;/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:25. |