![]() |
Odp: Stwórz świat
Cytat:
|
A wiecie co zrobić żeby to narzędzie działało na viscie?
|
A nie działa czy po prostu nie sprawdzałeś/aś? U mnie działa bez problemu i nie robiłam w tej sprawie absolutnie niczego.
|
a co chodzi, że jak chcę dodać jaką parcelę to wyskakuje:
Dodaj nową warstwę przed dodaniem parceli. Czyli co mam zrobić :| |
Musisz włączyć w lewym rogu warstwy świata czy coś i nacisnąć prawym przyciskiem "dodaj nową warstwę.:) Następnie stawiasz parcelę Jeśli nie rozumiesz włącz samouczka na głównej stronie Sims 3 i tam pisze Mam nadzieję że pomogłam .;)
|
Bo jak włnczam instalkę to wyskakuje błąd że program CAW.exe przestał działać
|
GMzed- ściągnij cały program od nowa.
Emilci@- pomogłaś, thx :) |
Jak naciskam pobierz (jestem zalogowana na stronie) to nie pobiera przez menedżera pobierania, tylko się zapisuje plik na pulpicie.Nie wiem co mam zrobić :( aktualizacje mam, żadnych ściągniętych dodatków z netu, ea menedzer wlączony, jak pobierałam coś ze store to nie było problemów.
|
Jak to co masz zrobić :D
Kliknąć na pobrany plik i zainstalować . Tak trudno się domyśleć ? Przecież plik był o rozszerzeniu .exe , więc instalacja jego była chyba oczywista . edit. A to jeszcze zrozumiałe , dlaczego nie wiedziałeś/aś jak go uruchomić :) W każdym razie już wszystko ok :) |
Już wszystko ok, po prostu pobrał mi się plik ze złym rozszerzeniem i nie wiedziałam jak go uruchomić....:( na szczęście wrócił z pracy domowy informatyk i jest ok :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:15. |