![]() |
Odp: Detektyw Georgia Roberts
Błędy i literówki troszkę odbierają przyjemność z czytania. Jakichś bardziej rażących właściwie nie ma, ale jednak się nimi zajmę bo zwróciłam na nie uwagę:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i powtarzać się nie będę już, bo w sumie niektóre te błędy zostały już zauważone. Jak to kiedyś komuś polecałeś w temacie fs chyba, przeczytaj swój odcinek przed wstawieniem. A najlepiej dzień po napisaniu, tak na świeżo - wtedy unikniesz błędów:) Odcinek mi się podobał, chociaż cały czas mnie razi ten cholerny maxis. No nic na to nie poradzę. Odbiera mi to radość z oglądania zdjęć, które są naprawdę niezłe. Zwłaszcza jak się skradają:P |
Och drogi Gio! muszę niestety cię zaniepokoić, ponieważ coś inaczej mi się czyta ten 6 odc.... Treść bardzo ciekawa, zresztą jak zawsze ;p i za to cię właśnie wielbię! Ale te literówki... są trochę widoczne xD Pozdrawiam i czekam na kolejny odc.
P.S. Nie śpiesz się [!] |
juz ktorys raz dostrzegam u ciebie to slowo "nijaki", pojawia sie zbyt czesto, by uznac to za literowke. pamietaj, ze tam ma byc NIEJAKI! (nie wiem czemu, ale jakos mnie irytuje ten blad ;p)
okok no to tak odcinek fajny, ciekawy, dynamiczna akcja i super zdjecia, ale calosc wydaje mi sie nieco naciagana - georgia musiala sie wlamac do biura, bo ochroniarz nie chcial jej wpuscic? czy on jej nie poznal? poza tym tez dziwne bylo, ze on od razu zaczal jej grozic, no ale dobra, wybaczam, czasem trzeba cos wyolbrzymic na potrzeby akcji. albo ten ochroniarz byl po prostu dziwnym typem. :) |
aniołek
Z niecierpliwością czekam na całość komentarza :) Błędy- mam nadzieję już wszystkie, poprawiłem :) Myślę, że będzie się czytało teraz bardziej komfortowo :D Sherlock No tak, błędów jest dużo... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Sandra Błędy- jak napisałem wyżej- poprawilem :) Cytat:
Cytat:
Po za tym Georgia (a może raczej jej praktykanci) trafią jeszcze na inny trop, który zwęzi grono podejrzanych. I masz zupełną rację- samochód wcale nie musiał być z Chicago, ale wiadomo- na pierwszy ogień idzie najbliższe otoczenie (po za tym Georgia nie dawałaby praktykantom, którym nie ufa, jakiegoś większego zadania :P dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Mizia Błędy już poprawiłem :P Cytat:
Cytat:
Dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Mika Cytat:
... i za komentarz i pozdrawiam :) niet Cytat:
Cytat:
No i się wyjaśni w następnym odcinku, dlaczego biuro ma być zamknięte na cztery spusty ;) Cytat:
Dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) |
Cytat:
w takim razie czekam z podwojna niecierpliwoscia |
nie chce mi sie rozpisywac, ale fajne.
|
Ciekawe,ale nie kapuje tego co powiedziałeś/aś "tamten odcinek miał 6 stron" możliwe,że miał,lecz tego jakoś nie zauważyłam.:)Odcinek jak zawsze fajny,do tego dołożona jest porcja śmiechu.Inni już powiedzieli błędy,więc nie będę ich powtarzać.101/100
|
Cytat:
błędów nie znalazłam ale jest super! I'm waiting! |
No nie, tego się nie spodziewałam :D Georgia łamie prawo :) Ale przynajmniej działa w bardzo słusznej sprawie. Ha, ha szczerze mówiąc nie wiem co napisać. Ale... Ciekawe co skłoniło "kierowcę" do przyjścia do szpitala. Czy tylko chciał pogrozić Kate, czy raczej sprawdzić czy jeszcze żyje? Chciałabym zobaczyć, co by się stało jakby tam była Georgia :D. Strasznie rozśmieszyło mnie to "włamanie". Prześlizgiwanie się na kolanach było najlepszą częścią tego odcinka. No cóż to koniec mojego komentarza. Czekam na kolejny odcinek :D
|
Sherlocku, zamieniłem :)
Antonina Dziękuję za komentarz:) " Fajne" wyraża więcej niż tysiąc słów :rolleyes: Angella Cytat:
Pozdrawiam no i dzięki za komentarz :) Carolina Cytat:
Dzięki za komentarz i pozdrawiam :) Cailleach Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki za komentarz i pozdrawiam :) Ogólnie to notuję DRASTYCZNY SPADEK CZYTELNICTWA, gdyż mam dopiero 10 komentarzy, zawsze było 13-14 :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:33. |