![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Z tego co czytałam to do TH3:Kariera potrzebne jest 2.4 GHz a mój komputer ma 2.21 GHz to znaczy ze gra bedzie zamulała? wgl co to jest te GHz ??
prosze was o to zebyscie odpowiadali u mnie na profilu czy jak to sie tam nazywa, bo ja jestem tutaj za bardzo jeszcze nie zorientowana i ciagle sie tutaj gubie ;p dziekuje z gory ;] |
Jeśli chodzi o zapytanie o GHZ to odsyłam do wiki http://pl.wikipedia.org/wiki/Procesor.
2.21 ghz to z pewnością jakiś model dwurdzeniowy [chyba AMD] Więc wszystko będzie chodzić dobrze. |
O tak, południowe stany, w końcuuuu! Kocham kliamty Luizjany.
Ja tlyko chce się odnieść do tego, czemu nie da się wchodzić do środka restauracji, sklepów itd. na które już nie raz ktoś narzekał. Przy tym, jak miasto i otoczenie simów samo żyje, bez naszej wiedzy, dodatkowo, jest ciągle otwarte, nie musimy przeładowywać gry, opcja wchdozenia do publicznych miejsc byłaby samobójstwem dla przeciętnego komputera. I tak, już gra the sims dużo wymaga, możliwość odwiedzania każdego meisjca w wiecznie żyjącym i rozwijającym się wirtualnie świecie raczej by spowolniła i ograniczyła nam grę. Nie to, ze nie umieją tego zrobić. na razie nasze sprzęty nie wytrzymują takiego czegoś. |
Cytat:
|
W zasadzie to się zgadzam z Panną N. Ale i tak na to narzekam, bo taka jest prawda, że pod tym względem dwójka była fajniejsza. Ja już nie wysyłam Simów do restauracji, skoro ich nie widzę, a opcja jedzenia na mieście to tylko żałosna imitacja jedzenia w "prawdziwej restauracji".
Według mnie to są raczej te obrazki w nastrójnikach. Obrazki cech to chyba nie są.Nie chce mi się wierzyć, żeby aż tak poszli na łatwiznę. |
Cytat:
Dla przykładu. Arma II Świat tej gry mierzy # 225km kwadratowych terenu i ponad 1 milion obiektów. Do tego świetna grafika i wysokiej jakości tekstury, a jednak komputer sobie z tą grą radzą. A the sims 3 ? Mały świat z małą ilością szczegółów, brak trawy itp. , średnia grafika. Nie sądzę, że wypełnienie pustych budynków obiektami i tekstury wpłynęło by znacznie na płynność rozgrywki. Ogólnie the sims 3 jest kiepsko zoptymalizowane i ma dosyć duże wymagania zważywszy na jakość graficzną gry. Po prostu producenci poszli na łatwiznę i tyle :) Po dłuższym namyśle podałem trochę zły przykład, lepszym przykładem byłaby gra Oblivion, gra wyszła 3 lata wcześniej, ma 3 razy lepszą grafikę i 3 razy mniejsze wymagania :) |
dodatek mi sie wydaje świetny. Bardzoo mi się podoba, chyba sobie kupie ;p
|
Ciekawa jestem kiedy gra się pojawi. Data premiery swoja drogą a z doświadczenia wiem, że gra pojawia się zawsze wcześniej, czy to Empik czy Media.
|
NO ! NARESZCIE. Bedzie mozna zmieniac wygląd otoczenia poprzez dodawanie skał, drzew, czy znaków drogowych.!!! bedzie Możliwość dodawania, usuwania, edytowania parcel.
w tym dodatku bedziemy mogli podgladac to jak pracuja nasi simowie !!! gdy sim bedzie stylista bedzie mogl ustalac nowe tryndy w miescie ! a poza tym beda publiczne pralnie z tego co czytałam na zagranicznej stronie, trampoliny, nasi simowie beda narazenia na smierc poprzez deszcze mateorytów. do tego dochodza jeszcze nowe zawody !!! ten dodtaek jest jak narazie najfajniejszy jak dla mnie i musze go sobie koniecznie kupic !!!! |
Chociaż jedna w pełni optymistycznie nastawiona... :D
Chociaż akurat te deszcze meteorytów tak średnio mnie przekonują. Ale na zawód architekta, stylisty i lekarza się napaliłam jak szczerbaty na suchary. W sumie detektyw i wynalazca też przejdą, tylko pogromca duchów i strażak do mnie nie przemawiają. ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:30. |