TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Kariera - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991)

Casslin 19.06.2010 15:55

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Czy jest jakieś pragnienie życiowe dotyczące kariery wynalazcy?A jeżeli tak to jakie i jakie cechy trzeba ze sobą połączyć?

Kamis 19.06.2010 16:01

Cytat:

Napisał monika123 (Post 1261874)
Mam pytanie odnośnie kariery wynalazcy. posiadam 8 poziom umiejętności i produkuje rożnego rodzaju gadżety nie wiem jednak jak je sprzedać by uzyskać awans zawodowy. korzystając z porad w grze próbowałam zrobić to w komisie w następujący sposób: naciskając na kasę wybierałam "KUP" następnie dodawałam do komisu moje wynalazki. co jakiś czas przychodziły powiadomienia iż ktoś nabył moje towary jednak w zakładce wykonywanego fachu suma potrzebna do awansu nie ulega zmianie. jeśli ktoś wie coś na ten temat proszę o pomoc.

Przeciągnij ten 'gadżet' czy coś co stworzyłeś na ten panel pod komórką [w wyposażeniu]. Ja tak robię i dostaję awansy ;]

monika123 19.06.2010 16:16

masz racje Kamis :) faktycznie działa :) dzięki za pomoc :)

suseł 19.06.2010 17:43

Jak stworzyć rzeźbę w metalu? Moja simka ma takie pragnienie chyba od drugiego poziomu umiejętności i ciągle nie mogę go zrealizować. Klikam na warsztat rzeźbiarski - nic. Próbowałam zebrać złom, ale nie wiem, co z nim mam zrobić. Pomożecie?

Edit: Dzięki, już wiem. Mam złom w plecaku i wyświetla mi się opcja na warsztacie :D

Kamis 19.06.2010 18:11

Cytat:

Napisał suseł (Post 1261950)
Jak stworzyć rzeźbę w metalu? Moja simka ma takie pragnienie chyba od drugiego poziomu umiejętności i ciągle nie mogę go zrealizować. Klikam na warsztat rzeźbiarski - nic. Próbowałam zebrać złom, ale nie wiem, co z nim mam zrobić. Pomożecie?

Nie jestem pewna, ale musisz mieć złom i chyba 5 poziom rzeźbienia.

Meliona 20.06.2010 13:28

emma-lew: Tak, jest takie pragnienie życiowe: Stworzyć 3 potwory. Trzeba wynaleźć 3 roboty. To nie jest bezpośrednio związane z karierą, ale z wynalazkami tak.

Simka18 23.06.2010 13:47

Mam takie pytanie bo zamierzam kupic Nowoczesny Apartament a potem karierę a mam tylko 1 GB pamięci to, czy Kariera mi pójdzie jak, mam jeszcze the sims 3 wymarzone podróże . Chcę po prostu wiedzieć czy wymagania są, większe niż były do the sims 3 wymarzonych podróży czy też, je trochę zaniżyli ;).

Charionette 23.06.2010 17:01

Wymagania do TS3 Kariera:
Dla Windows XP

* Procesor 2.0GHz P4 lub lepszy
* 1GB RAM
* Karta graficzna z pamięcią 128MB i obsługą Pixel Shader 2.0
* Microsoft Windows XP Service Pack 1
* DirectX 9.0c
* 6.1 GB dysku twardego i co najmniej 1GB na zapisane gry

Dla Windows Vista/7

* Procesor 2.4GHz P4 lub lepszy
* 1,5GB RAM
* Karta graficzna z pamięcią 128MB i obsługą Pixel Shader 2.0
* Microsoft Windows Vista Service Pack 1
* 6.1 GB dysku twardego i co najmniej 1GB na zapisane gry\

Dla laptopów:

* Procesor 2.6GHz Pentium D lub 1.8GHz Core 2 Duo lub lepszy

Dla Mac OS X

* System Mac OS X 10.5.7 Leopard lub wyższy
* Procesor Intel Core Duo
* 2GB RAM
* Karta graficzna ATI X1600 lub Nvidia 7300GT z pamięcią 128MB i obsługą VideoRAM
* Dysk twardy 6.1 GB oraz 1GB na zapisane gry

Gra nie uruchomi się na komputerach z procesorami PowerPC (G3/G4/G5)

Simka18 23.06.2010 18:17

Aha dziękuje ;) za odpowiedź ;)

kalafjor 25.06.2010 18:10

Ostatnio gra wyłączyła mi się bez powodu i nie wyskoczył raport o błędach ani nic innego. Czym to może być spowodowane?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:03.