![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Czy jest jakieś pragnienie życiowe dotyczące kariery wynalazcy?A jeżeli tak to jakie i jakie cechy trzeba ze sobą połączyć?
|
Cytat:
|
masz racje Kamis :) faktycznie działa :) dzięki za pomoc :)
|
Jak stworzyć rzeźbę w metalu? Moja simka ma takie pragnienie chyba od drugiego poziomu umiejętności i ciągle nie mogę go zrealizować. Klikam na warsztat rzeźbiarski - nic. Próbowałam zebrać złom, ale nie wiem, co z nim mam zrobić. Pomożecie?
Edit: Dzięki, już wiem. Mam złom w plecaku i wyświetla mi się opcja na warsztacie :D |
Cytat:
|
emma-lew: Tak, jest takie pragnienie życiowe: Stworzyć 3 potwory. Trzeba wynaleźć 3 roboty. To nie jest bezpośrednio związane z karierą, ale z wynalazkami tak.
|
Mam takie pytanie bo zamierzam kupic Nowoczesny Apartament a potem karierę a mam tylko 1 GB pamięci to, czy Kariera mi pójdzie jak, mam jeszcze the sims 3 wymarzone podróże . Chcę po prostu wiedzieć czy wymagania są, większe niż były do the sims 3 wymarzonych podróży czy też, je trochę zaniżyli ;).
|
Wymagania do TS3 Kariera:
Dla Windows XP * Procesor 2.0GHz P4 lub lepszy * 1GB RAM * Karta graficzna z pamięcią 128MB i obsługą Pixel Shader 2.0 * Microsoft Windows XP Service Pack 1 * DirectX 9.0c * 6.1 GB dysku twardego i co najmniej 1GB na zapisane gry Dla Windows Vista/7 * Procesor 2.4GHz P4 lub lepszy * 1,5GB RAM * Karta graficzna z pamięcią 128MB i obsługą Pixel Shader 2.0 * Microsoft Windows Vista Service Pack 1 * 6.1 GB dysku twardego i co najmniej 1GB na zapisane gry\ Dla laptopów: * Procesor 2.6GHz Pentium D lub 1.8GHz Core 2 Duo lub lepszy Dla Mac OS X * System Mac OS X 10.5.7 Leopard lub wyższy * Procesor Intel Core Duo * 2GB RAM * Karta graficzna ATI X1600 lub Nvidia 7300GT z pamięcią 128MB i obsługą VideoRAM * Dysk twardy 6.1 GB oraz 1GB na zapisane gry Gra nie uruchomi się na komputerach z procesorami PowerPC (G3/G4/G5) |
Aha dziękuje ;) za odpowiedź ;)
|
Ostatnio gra wyłączyła mi się bez powodu i nie wyskoczył raport o błędach ani nic innego. Czym to może być spowodowane?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:03. |