![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry
Chrzan, ja nienawidzę wampirów w każdej możliwej postaci, więc nie zamierzam nimi grać.
|
Nie no dobrze, szanuję Twoje zdanie, to była tylko sugestia, nie zabijaj mnie :D
Jak już tutaj piszę, to powiem nawet, że gra chodzi mi szybciej. Wszystko szybciej się zapisuje, tnie się mniej nawet po ustawieniu refleksów wody. Dobrze było załatwić sobie ten dodatek :) |
no to mnie wprost odwrotnie,w Bridgefort to była jakaś makabra,co 3 sekundy ścina gry.
teraz w Twinbrook jak na razie gra się normalnie. @down - jeny,nie wiem co się tak uparłam na to BridgeFort ;/ |
To jest Bridgeport, a nie Bridgefort :D Ale mniejsza o nazewnictwo, mi się gra tnie na starym zapisie w SV, ale BP działa dobrze. Bardzo mało się tnie, tylko czasami coś się dzieje z Simami, znikają, pojawiają się gdzieś indziej na parceli, po chwili gra się zawiesza. W takiej sytuacji od razu robię pauzę, wszystkim Simom w domu robię resetsim, zapisuję grę pod inna nazwa, wyłączam ją i potem na nowym zapisie jest OK przez kilka simodni.
|
Haha wiecie co mnie spotkało? Mam dwoje Simów - małżeństwo. No i moja Simka ma nagrodę - wzmożona płodność. Zaszła w ciążę itd. No i w końcu zaczęła rodzić. Pojechali do szpitala, urodziły się 2 dziewczynki. I co? Simka najpierw podjechała metrem, a potem limuzyną, a ojczulek z drugą córcią? Przeszedł całą drogę na piechotę, co zajęło mu kilka Simowych godzin.
http://img100.imageshack.us/img100/7...ot2800x600.jpg |
Koleś zrobił sobie test wytrwałości :D
Powiedzcie mi jedną rzecz. Czy u Was simy też namiętnie wymiotują? Idę do baru - przed wejsciem ktoś wymiotuję, odbieram nagrodę to samo, wchodzę ostatnio do klubu, a moja w korytarzu...wiadomo co! A nic nie jadła, nie piła drinków nie była głodna. To staje się niesmaczne :/ :P. |
no niestety ale u mnie też tak było, ale teraz jakoś nie widziałam :P
|
Cytat:
|
A obleśne mają zębiska....
|
A właśnie ja nie zauważyłam, żeby im się zęby zmieniły :|
|