![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
I poprawiają błędy. Jak pojawi się nowa aktualizacja to wszystko jest opisane co dana aktualizacja poprawiła
|
Szkoda, że nie jest napisane w opisach łatek, co psują... ;)
|
Problem z dodatkami
Bardzo proszę o pomoc, meczę się z tym już tydzień!
No więc gdy instaluję Simsy, wszystko ładnie działa, gdy jednak zainstaluję dodatki z internetu (sims3pack) to gra się ładuje, ale przy wyborze miasta wyskakuje poważny błąd pliku np.Bridgeport.sim. Co z tym zrobić? POMOCY! NP.: http://img823.imageshack.us/img823/3706/beztytuu2yk.jpg |
Jak anulować polecenie? Chodzi o to, że w mojej rodzinie nastąpił błąd i wszyscy mają polecenie: Grilluj dalej. Nie mogę go skreślić, a zasłania inne czynności, które w danej chwili wykonują moi simowie.
|
kod resetsim imię i nazwisko sima
|
Cytat:
|
To spróbuj ich wyprowadzić z domu i wprowadzić od nowa. Tylko się upewnij, czy będą mieli kasę na odkupienie domu, po tym, jak ich wyprowadzisz. Dla pewności wpisz im raz "Motherlode" (kod na kasę), zanim ich wyprowadzisz.
|
Wiem, że pytanie padało milion razy, ale jak to bywa, jak go szukam od nowa, nie ma go nigdzie, także przepraszam za suchar :(, i please, nic nie mówcie o "szukajce", ciężko się szuka odpowiedzi w temacie z 40 stronami :)).
Więc... zniknęło mi życie z miasta, na "szczęście" są to rybki i owady... Rybek nie ma w akwarium, w morzu, owadów nie ma nigdzie, to się zaczęło jak zainstalowałam "po zmroku", a następnie wgraniu kilka dodatków. Słyszałam, że dzieję się tak po ściągnięciu modów... no, ściągnęłam :((. I tu jest drugie pytanie, jak pozbyć się modów ? aha, i karta graficzna jest ołrajt, i opcje też są ołrajt, wcześniej wszyścio działało ;) |
Cytat:
Dysk na którym masz zainstalowane Simsy/Program Files/Electronic Arts/The Sims 3*/Mods/Packages. *Zależy, gdzie masz w swoim przypadku foldery Mods/Packages. Ja mam na przykład w The Sims 3 Po Zmroku. Mogłaś się pomylić i chodziło Ci o pliki Sims3Pack. Aby je usunąć, wchodzisz w launcher, zakładka "Obiekty zmodyfikowane", zaznaczasz wybrane i usuwasz. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:24. |