TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

czekolada96 19.02.2011 13:35

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał afrodyta (Post 1363428)
jeszcze mam do Was takie pytanko co te aktualizacje w ogole daja? :p

Aktualizują grę :D Zauważyłam, że po ostatniej aktualizacji Simów przybyły tam nowe opcje, a sam wygląd gry też się trochę zmienił. Wiem, że aktalizacje są też potrzebne do pobierania niektórych elementów ze Store lub Giełdy wymiany. Pzdr ;)

Połówka 19.02.2011 13:36

I poprawiają błędy. Jak pojawi się nowa aktualizacja to wszystko jest opisane co dana aktualizacja poprawiła

anie_1981 19.02.2011 15:32

Szkoda, że nie jest napisane w opisach łatek, co psują... ;)

redmune 22.02.2011 10:35

Problem z dodatkami

Bardzo proszę o pomoc, meczę się z tym już tydzień!
No więc gdy instaluję Simsy, wszystko ładnie działa, gdy jednak zainstaluję dodatki z internetu (sims3pack) to gra się ładuje, ale przy wyborze miasta wyskakuje poważny błąd pliku np.Bridgeport.sim. Co z tym zrobić? POMOCY!

NP.:

http://img823.imageshack.us/img823/3706/beztytuu2yk.jpg

Searle 22.02.2011 18:31

Jak anulować polecenie? Chodzi o to, że w mojej rodzinie nastąpił błąd i wszyscy mają polecenie: Grilluj dalej. Nie mogę go skreślić, a zasłania inne czynności, które w danej chwili wykonują moi simowie.

Połówka 22.02.2011 18:40

kod resetsim imię i nazwisko sima

Searle 22.02.2011 18:48

Cytat:

Napisał Połówka (Post 1365463)
kod resetsim imię i nazwisko sima

Niestety nie działa.

anie_1981 23.02.2011 13:39

To spróbuj ich wyprowadzić z domu i wprowadzić od nowa. Tylko się upewnij, czy będą mieli kasę na odkupienie domu, po tym, jak ich wyprowadzisz. Dla pewności wpisz im raz "Motherlode" (kod na kasę), zanim ich wyprowadzisz.

Jeru 23.02.2011 16:16

Wiem, że pytanie padało milion razy, ale jak to bywa, jak go szukam od nowa, nie ma go nigdzie, także przepraszam za suchar :(, i please, nic nie mówcie o "szukajce", ciężko się szuka odpowiedzi w temacie z 40 stronami :)).
Więc... zniknęło mi życie z miasta, na "szczęście" są to rybki i owady... Rybek nie ma w akwarium, w morzu, owadów nie ma nigdzie, to się zaczęło jak zainstalowałam "po zmroku", a następnie wgraniu kilka dodatków. Słyszałam, że dzieję się tak po ściągnięciu modów... no, ściągnęłam :((.
I tu jest drugie pytanie, jak pozbyć się modów ?

aha, i karta graficzna jest ołrajt, i opcje też są ołrajt, wcześniej wszyścio działało ;)

hellraiser 23.02.2011 17:03

Cytat:

Napisał Jeru (Post 1365728)
Wiem, że pytanie padało milion razy, ale jak to bywa, jak go szukam od nowa, nie ma go nigdzie, także przepraszam za suchar :(, i please, nic nie mówcie o "szukajce", ciężko się szuka odpowiedzi w temacie z 40 stronami :)).
Więc... zniknęło mi życie z miasta, na "szczęście" są to rybki i owady... Rybek nie ma w akwarium, w morzu, owadów nie ma nigdzie, to się zaczęło jak zainstalowałam "po zmroku", a następnie wgraniu kilka dodatków. Słyszałam, że dzieję się tak po ściągnięciu modów... no, ściągnęłam :((.
I tu jest drugie pytanie, jak pozbyć się modów ?

aha, i karta graficzna jest ołrajt, i opcje też są ołrajt, wcześniej wszyścio działało ;)

Możliwe, że ściągnęłaś nieaktualnego moda. Spróbuj w takim razie usunąć tego moda, wchodzisz w:
Dysk na którym masz zainstalowane Simsy/Program Files/Electronic Arts/The Sims 3*/Mods/Packages.
*Zależy, gdzie masz w swoim przypadku foldery Mods/Packages. Ja mam na przykład w The Sims 3 Po Zmroku.

Mogłaś się pomylić i chodziło Ci o pliki Sims3Pack. Aby je usunąć, wchodzisz w launcher, zakładka "Obiekty zmodyfikowane", zaznaczasz wybrane i usuwasz.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:24.