TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Połówka 12.03.2011 15:36

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

a ja mam Czitosa, a ja mam Czitosa!
SIEMĆA

mogłyby być rasy królików. albo chociaż jedne ze stojącymi uszami, drugie z opadniętymi a trzecie to helikopterki <33 .
mam nadzieję, że będzie wszystko git. bo nie po to teraz się tak jaram, żeby w październiku dowiedzieć się, że to lipa :c

Chryzantem Złocisty 12.03.2011 15:37

CZITOS <333 awwwwww

zrobię w grze królika Tankę i Czitosa i się będą rozpładniać jak...króliki :P

Połówka 12.03.2011 15:40

i urodzi się Dżafa i Dżefrej ! :D

ale przecież psy i koty to nie wszystko, inne zwierzątka też powinno się stwarzać po swojemu :c

anie_1981 12.03.2011 16:09

Ciekawe czy da się rozmnażać gryzonie, ptaki i gady z trójki. Dobrze by było. No i chciałabym móc mieć w jednej klatce więcej niż jedną papugę, bo trzymanie ptaków w pojedynkę jest niehumanitarne, to stadne zwierzęta. Prędzej gryzoń czy gad wytrzyma w pojedynkę, ale ptaki... nie za bardzo.

Chryzantem Złocisty 12.03.2011 16:15

ary czy inne duże papugi można trzymać pojedynczo.to właśnie gryzonie powinny mieć towarzystwo.

anjanka 12.03.2011 17:04

Nie nie nie!!! Dlaczego dopiero w październiku??? Jak zobaczyłam filmik to zaciesz był na twarzy ale data....;(

anie_1981 12.03.2011 17:22

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1372514)
ary czy inne duże papugi można trzymać pojedynczo.to właśnie gryzonie powinny mieć towarzystwo.

Ary żyją na wolności... w stadach... Wątpię czy dobrze im jest samym w klatce. Mi nie chodzi o to czy "wolno je trzymać samemu", tylko o to, że nie są w pełni szczęśliwe gdy są same. Królik czy szynszyl też powinien mieć towarzystwo, ale chomiki są w większości samotnikami. W naturze widują się tylko na czas rujki samicy. Ona sama odchowuje młode, one się potem wyprowadzają i samica znowu jest sama. Ja miałam ptaki i wiem jak zachowuje się ptak mieszkający sam, a jak w towarzystwie.

αγάπη 12.03.2011 17:42

Porando - jak czytam twoje posty to nk mi się przypomina te xxdxx i óóóóóómieram :|:|
Ja mam nadzieję że chomiki i żółwie będą mogły coś więcej niż tylko siedzieć w klatce

maciu67 12.03.2011 17:56

ciekawi mnie jakie będą i czy będą w tym dodatku magiczne gnomy

neville 12.03.2011 18:11

Cytat:

Napisał agápi (Post 1372561)
Porando - jak czytam twoje posty to nk mi się przypomina te xxdxx i óóóóóómieram :|:|
Ja mam nadzieję że chomiki i żółwie będą mogły coś więcej niż tylko siedzieć w klatce

Racja , Oby :D Królik+Klatka=Smród

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:15.