![]() |
Odp: By Trykuu.
|
Ubrania mi do niej nie pasują, ale ogólnie jest prześliczna :)
Tylko według mnie ma za duży biust xD A, no i szminkę bym zmieniła ;) |
Rysy twarzy ma całkiem ładne, ale odcień skina jest fatalny. Wygląda jak przypalony kurczak :P W ogóle ten skin jest dziwny, pępek przyprawia mnie o ciarki. Kolczyki nie pasują jej do stroju. Na trzecim zdjęciu wygląda ...yyy... strasznie :D Ogólnie jednak ma ładną twarz.
8/10. |
Wiem, skin idzie do wymiany. Fakt faktem ten pępek jest straszny. Biorę się za szukanie nowego lepszego skina ;)
|
A mi się podoba, i to strasznie! Pępek mnie tylko przyprawia o dreszcze. Skin ładny :3 Ubrania ładne :) A dałbyś radę zrobić tą samą simkę tylko w innym kolorze włosów, np. czarny, taki ognisty, albo rudy? Bo nie potrafię sobie jej wyobrazić w tych kolorach. A tak to 9/10
|
Simka jest bardzo ładna, ale ten skin jakiś taki za ciemny no i trochę ma za duże oczy :)
|
Skin za ciemny, jak powiedziano wyżej. Poza tym za duży biust.
No ale nie jest najgorzej xD. Fryzura jest bardzo fajna ;) Moja ocena: 8/10. |
Scathach proszę ;) http://img220.imageshack.us/img220/8120/scabbatach.jpg
A reszcie dziękuje za komentarze |
Chris mi sie nie podoba, nie lubie dlugich wlosow u facetow juz to kiedys pisalam :P
co do Jennifer.. przypomina mi troche dziewczyne z jakiegos filmu.. nie pamietam tytulu ;) ogolnie jest sliczna tylko mam pare "ale", zmienilabym kolor wlosow, usunelabym piegi i dala niebieskie lub zielone oczy, ale kazdy ma swoj gust ;) Jennifer to chyba Twoja pierwsza naturalna simka :D daje 10000000000(...)/10 :] |
W czarnych jest jej zdecydowanie najlepiej. Do innych kolorów ma za ciemny skin.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:20. |