![]() |
Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
ma być podobno 5, ale to jeszcze nie potwierdzone. ale mnie rasy nie obchodzą :) wszystkie konie są fajne. mi najbardziej chodzi o to , żeby było jak najwięcej zwierzątek różnych gatunków :>
|
Ja już chcę stworzyć klacz, nawet dwie, psa, kota, żrebaka i grać ! NBo i sim też musi być...
|
Bardzo chciałabym aby były konie. I moje marzenie się spełni. Widziałam na każdym ze zwiastunów oficjalnyck. Hurraaa!!
Mam nadzieje że będą psy, koty,chomiki,szczurki. itp. |
psy i koty będą. mi bardzo na szczurach zależy no i może na chomiku, bo chciałabym stworzyć zwierzyniec który mam w domu :)
|
Cytat:
No i są już zdjęcia .I będzie 5 ras koni, więc będziesz mieć wybór. |
Może, ktoś dać link do tego, że będzie 5 ras koni, bo takie gadanie do niczego nie prowadzi...
|
@UP, popieram. Dużo ludzi pisze, że będzie te 5 ras, ale nikt nie podaje linka do potwierdzenia tej informacji. Ja też mogę sobie coś napisać... będzie 50 ras koni! Ale skoro nie podaję linka do takiej informacji od EA, to znaczy, że to może być bujda (w tym wypadku jest, bo wątpię by było 50 ras koni). Linki ludzie, linki!
|
Ja bym chciał jednoroshca, kotołaka XD, i sterowanie papugami, i sranie gołębiem na simów. XDDD
|
Ja chcę krowę. I żeby można było je doić http://i.imgur.com/BAY5p.gif
|
Chciałabym, żeby były gady ;) Zwłaszcza jaszczurki. Albo myszy, żeby mogły zalęgnąć się w domu Simów i zastawiało by się pułapki czy coś :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:53. |