![]() |
Odp: KONKURSY - reorganizacja?
Póki co pomysł z Forum Challenge upadł, głównie ze względu na atmosferę przy Czterech Żywiołach.
Może kiedyś, gdy emocje całkowicie już opadną zastanowimy się nad czymś takim :) |
Takie drobne pytanko - dlaczego jest tak mało "etapowych" konkursów? Ostatni konkurs, który rozgrywany był w kilku etapach to 4Ż, a myślę, że taka rozbudowana zabawa przyciągnęłaby większą ilość chętnych ;)
Ponadto, osobiście uważam, że byłoby fajnie, gdyby było więcej konkursów grupowych. Na przykładzie ostatniej zabawy zorganizowanej przez Bjork widać, że byłoby mnóstwo chętnych do takiej niezobowiązującej pracy w grupie. Wtedy zawsze jest prościej, można podzielić się obowiązkami, a na pewno jest większy ubaw niż wtedy, gdy trzeba się ze wszystkim męczyć samemu :P Po prostu pomyślcie o czymś takim, tyle ;) |
Zgadzam się z Meryam. Ja sama z chęcią wzięłabym udział w tym ostatnim konkursie prowadzonym przez Bjork, niestety nie było mnie wtedy na forum. Zróbcie jeszcze jakąś pracę w dwójkach/trójkach, bo to jest naprawdę fajne ^^
|
No etapowy konkurs mógłby być :)
A kiedy będzie następna edycja MTU? I wgl będzie? :D |
Nooo... Kilkuetapowe/drużynowe konkursy cieszą się dużą popularnością, kiedyś nawet rozmawialam o takim konkursie z ladrón, w banowanku :P
|
A ja wychodze do was z takim pomyslem; moze dac uzytkownikom mozliwosc organizowania konkursow? Oczywiscie po uprzedniej konsultacji z administracja ;)
Mysle, ze nie jeden uzytkownik na tym forum ma pomysly i byl by wstanie taki konkurs poprowadzic :) |
SS, czytasz w moich myślach, właśnie dziś rano nad tym się zastanawiałam! :O
Jakiś user przedstawiłby swój pomysł adminom, i jeśli stwierdziliby, że dobry to mógłby zorganizować... Do tego przecież nie trzeba mieć żadnej władzy na forum. edit: @down: nie wiedziałam :O Ja chętnie zajęłabym się organizacją konkursu, mam kilka pomysłów ;) |
A ja wychodzę z taką odpowiedzią - takie rzeczy się działy :)
Byli użytkownicy, którzy organizowali konkursy i różne fajne projekty :) |
Cytat:
|
no to trzeba ten pomysl odkurzyc :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:20. |