![]() |
Odp: by Rosemarie
Świetna obróbka zdjęć! :)
Simka jest ładna jednak przypomina mi Genevive, czy jak jej tam było |
Simka mi się nie podoba. Ma za grube wargi, usta są za blisko nosa. Nie podoba mi się tez to wysokie czoło. Simka zupełnie nie przypadła mi do gustu, co nie oznacza, że Ci nie wyszła ;p.
|
Simka taka delikatna i subtelna... No ślicznie! Kolor włosów bardzo trafiony. Tylko coś mi w niej przeszkadza. Kości policzkowe? No nie wiem, ale jest ładna na 9/10 Ale zdjęcia są niesamowite. Poprostu magiczne i zachywcające.
|
Moim zdaniem jest bardzo ładna, jednak nie pasują mi oczy. Mają trochę dziwny kształt.
Moja ocena: 10/10 (byłoby więcej :D) |
Scathach, Trykuu, Einarr, Kloa, chrupku dziękuję. :) Może ktoś jeszcze oceni? :>
|
Ona jest przecudna, tylko mam wrażenie, że ma za wysoko podniesione kości policzkowe. Trochę przeszkadzają mi za bardzo powykręcane oczy, ale to tylko drobny szczegół, który zauważyłam po dłuższym przyglądaniu się x]
Ale ogólnie wrażenie jest bardzo pozytywne. Niesamowita prezentacja - podoba mi się. Poza tym simka o wiele ładniej wygląda w grze niż CAS-ie, co się rzadko zdarza. ;) 9/10 |
Jako, że w Natasyi(?) nie podoba mi się kompletnie nic (oprócz ładnie wykonanego, delikatnego noska), ocenię Lerię. Jak dla mnie, jest niemalże idealna. Ma takie przenikliwe, magnetyczne spojrzenie :) Wyraz twarzy i sama stylizacja nadają jej pewnej tajemniczości, co w połączeniu z wampiryzmem, prezentuje się doskonale. Zainwestowałabym tylko w inną pomadkę, ale w porównaniu z całością, to drobny szczegół. Daję w pełni zasłużoną dychę :D
|
Jak mogłam nie skomentować jej wcześniej???
No, ale dobra. Prezentacja jest naprawdę genialna, zdjęcia są obrobione bardzo ładnie... ogólnie super. Co do simki: nie podoba mi się fryzura, ta grzywka dziwnie wygląda. Usta i nosek są genialne, nie mam nic do zarzucenia ^^ Oczy odrobinę za małe. Ta poza tym jest prześliczna 9/10 :) Pozdrawiam :) |
Yuki, Heleno (wybacz, nie mogę się przestawić na Twój nowy nick :D) i Nesye dziękuję. :D
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:17. |