![]() |
Odp: Simki by Kestrel
Rzeczywiście simka ma coś nie tak z podbródkiem i ogólnie ze szczęką. Ma też odrobinę za pełne usta.
Makijaż faktycznie jest za mocny, ale to może dlatego, że ja preferuję zasadę: mocno pomalowane oczy, to usta już mniej i na odwrót. No, ale o gustach się nie rozmawia ;) Mojej sympatii też nie zyskała. |
Ja ostatnio choruję na makijaż dokładnie w tych kolorach, chociaż zazwyczaj również preferuję mocniejsze oczy-słabsze usta i słabsze oczy-mocniejsze usta.
Swoją drogą, nie wiem czemu dziwujecie się nad jej szczęką skoro w realnym życiu niejedna kobieta ma podobną, to nie jest jakiś specjalny ewenement :P Osobiście taką znam :) |
Szczękę ma w porządku. Może bardziej chodzi o to, że na 3, 4, 7 i 8 zdjęciu robi miny (nie wiem, czy próbuje się uśmiechać) i dziwnie wyglądają jej kąciki ust, jakby była po nieudanym zabiegu plastycznym.
|
Jest świetna
Sprawia wrażenie takiej dość chłodnej osoby. Możesz zarzucić zdjęciem z CaS? :) |
Śliczna, przypomina mi Naomi Cambell.
Nic bym w niej nie zmieniał ;) |
A mnie się skojarzyła z Carlą Bruni. Sama nie wiem dlaczego :)
Fajna, ale ma coś nie halo z policzkami. |
Wow, z założenia nie miała przypominać nikogo :D
@Trykuu: dałabym, ale szlag ją trafił (nie zapisałam gry, a gra wyłączyła mi się sama) dosłownie przed chwilą i niestety już nie istnieje :P |
Oprah jest ładna, taka uwodzicielska. ;) Tylko przydałby się szerszy mostek, bo nos trochę dziwnie wygląda. 9/10
Przyczepie się, że zdjęcia są za bardzo "zmaltretowane" fotoszopem, ale prezentacja jak najbardziej udana. No i jeszcze przydałyby się zdjęcia z CAS'u, bo simka w grze wygląda inaczej niż w panelu tworzenia rodziny. |
To fakt, w CASie simy wyglądają moim zdaniem lepiej niż w samej grze. Ale jak wspomniałam, niestety nie będę już w stanie dać jej zdjęcia z CASu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:37. |