![]() |
Odp: Problemy z grą
Miałem mody, dopiero teraz się zorientowałem, że to mógł być główny problem.
Co do wygładzania krawędzi itd... pozmieniałem opcje i nadal to samo. Mija chwila i kamera się zawiesza po czym wyrzuca mnie do pulpitu. |
W takim razie czeka Cię przeinstalowanie gry.
|
Cytat:
myślę,że problem mój wreszcie rozwiązany |
Cytat:
|
jak kogoś wywala do ekranu głównego jedynym sposobem jest odpalanie gry przez dodatek :) z dodatku z jego folderu bin :) ja tak robię bo przez podstawkę mnie wywala co chwilkę :)
|
Mnie się gra strasznie wlecze, ale nie wywala mnie do pulpitu. Może dlatego, że korzystam z tego:
http://forum.thesims.pl/blog.php?b=221 Jeśli ktoś dodatkowo ma system 32-bitowy, to polecam też ten poradnik: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55734 Od którejś łaty jednak, nie trzeba edytować plików uruchamiających grę, bo już twórcy gry sami na to wpadli i gra już instaluje się z plikami uruchamiającymi, przystosowanymi do korzystania z więcej niż 2 GB RAM'u. |
Mam pytanie... Tak już się dzieje od dodatku PZ, przez Pokolenia no i teraz Zwierzaki... Mianowicie - mimo iż został zainstalowany każdy z tych dodatków, to aktualnie kiedy wkładam płytę do napędu ze Zwierzakami zamiast Launchera włącza mi się ekran instalacyjny gry - choć ona jest zainstalowana... Wtedy muszę nacisnąć, że rezygnuję z odinstalowania dodatku i dopiero uruchamiam grę. Jak na to zaradzić? Już męczy mnie za każdym razem rezygnowanie z odinstalowywania i moim zdaniem coś jest nie tak, a dzieje się to od PZ - wtedy mi to nie przeszkadzało, a teraz staje się to monotonne. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. D_S
|
Przed chwilką chciałem włączyć grę, klikam na ikonkę zwierzaków i wyskakuje mi powiadomienie, że dany plik nie istnieje. No to ja szukam w komputerze i rzeczywiście, wygląda to tak, jakbym nigdy jej nie instalował. Czy możliwe jest to, że sama się usunęła?
|
D_S jeśli używasz modów to polecam Tobie do uruchamiania gry Nraas No CD.
|
ja mam mnóstwo dodatków ze store i mod overwatch i zazwyczaj mam tak, że odpalam sobie z dodatku, wywala mnie po np 10 minutach, a potem przy drugim uruchomieniu moge grac aż laptop nie zacznie się buntować :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:13. |