![]() |
Odp: Aktualizacja gry 1.42
Shattered - u mnie to samo, chociaż wcześniej było ok.
Dodatkowo wyrzuca mnie po wczytaniu niektórych zapisów. |
Dla tych, którzy mają zainstalowane NZTŚ doszedł nowy rodzaj ducha w CAS - śmierć przez zamarznięcie. Duch jest śliczny, błękitno - biały i latają w okół niego płatki śniegu :)
|
Cytat:
Cytat:
przed każdym włączeniem gry skasujcie plik compositorCache w moich dokumentach i sim będzie mógł bez problemu pływać,mój patent :rolleyes: |
Czy tylko ja zauważyłem, że po aktualizacji. Nraas'em Debug Enablerem można wywołać uderzenie pioruna ?
|
Po zainstalowaniu tej aktualizacji, gra w ogóle nie chce mi się włączyć. Chyba będę musiała po raz ... chyba 10. reinstalować wszystkie części!
|
Dziwne, moja gra chodzi bez zarzutu :D
|
Cytat:
|
Anastazja a usunęłaś przed aktualizacją z folderu gry nieoficjalne dodatki i mody?
|
Czy macie to samo po ostatniej aktualizacji, że simy cała czas chcą się umawiać na randki? Ciągle pojawia się serduszko, że jest osoba gorąca czy coś w tym stylu i później są telefony umówisz się ze mną na randkę? Już mnie to wkurza bo nawet małżeństwa ciągle mają tą interakcję. Czy wiecie o z tym zrobić?
|
Zagrałem tylko trochę, ale działa i pływanie jest super, ale szkoda, że nie można wpłynąć pod taki kamienny łuk w SV :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:03. |