![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
Bez sensu by było gdyby użycie tych obiektów magicznych ze store nie przynosiło żadnego pożytku, dobrze że je powiążą z nowym dodatkiem, ci którzy zakupili ten zestaw nie będą mieć poczucia zmarnowanych SimPoints. Ja zestawu nabywać nie zamierzam skoro w dodatku dojdą podstawowe obiekty. Chociaż niewiem czy nie ściągnęłam przypadkiem laleczki voodoo, jeśli tak to na pewno się nie zmarnuje.
|
No tak, z tym to się zgadzam, że połączą z dodatkiem, ale czy ludzie z EA są AŻ TAK głupi? Od początku istnienia tego packu ze store zastanawiam się, po co to powstało.
|
Jak to po co, by nabić dodatkową kasę, na pewno znajdą się tacy, którzy kupią te obiekty tylko dlatego że pasują do dodatku i chcą mieć komplet. EA spokojnie mogło z tym poczekać i po prostu wrzucić te rzeczy do "Nie z tego świata", ale po co jeśli można dodatkowo zarobić. Zawsze były po 2 rodzaje jakichś obiektów w grze, np. stół bilardowy tańszy i droższy tak samo z podium dj'a. A teraz dadzą do dodatku po jednym obiekcie magicznym, a jak ktoś chce mieć dwa do wyboru to musi kupić w store.
|
Dla mnie to całe Store jest po prostu bez sensu, moim zdaniem gracze już dwa razy lepsze dodatki robią pewnie połowa rzeczy z Nie z tego świata będzie w aktualizacji więc się na razie wstrzymam od kupowania tego dodatku.
|
Jest tylko jedno ,,ale"... nieoficjalni twórcy, choćby nie wiem jak piękne tworzyli domy, obiekty, fryzury, miasta itd, nie są w stanie stworzyć zawartości specjalnej, jak frytkownica, tablet, skałki do wspinaczki itd... Mogą tylko tworzyć inne kształty i kolory. Ja osobiście lubię i Store, i nieoficjalne rzeczy, bo moim zdaniem świetnie się uzupełniają.
|
@anie_1981: Racja, ale takie materiały specjalne, mogli by twórcy dawać w akcesoriach, po prostu.
Natomiast w sprawie dodatku, mam nadzieje, że szybko będzie w cenie 50-60 zł, bo chętnie zobaczę, jak to wszystko wyszło. |
Według mnie dodatek będzie fajny - autorzy wprowadzili coś ciekawego, po prostu "nie z tego świata" :) . Przyznam jednak, że z niecierpliwością czekam na Cztery Pory Roku...
|
nie zrozumiałam czegoś z tymi wampirami :P
będzie "nowy gatunek" z tego dodatku i ten "stary gatunek" z PZ czy będą zmiksowane? a co jeśli ktoś nie ma PZ jeśli będzie ta druga opcja? ja jak zwykle jestem nastawiona optymistycznie do każdego dodatku (z wyjątkiem ZG) i myślę, że może być całkiem fajny. no i na magię czekałam, bo lubiłam się bawić wiedźmami w 2 :D czarownice, wróżki.. hmm czarownicami na pewno się pobawię, wróżkami to zależy.. resztę tylko szybko przetestuję, bo mnie nie zachęcają.. oczywiście to wszystko założenia co zrobię, gdy kupię.. jeśli okaże się być godny uwagi.. będę czekała na doświadczenia tych co kupią w dniu premiery :P a premiera kiedy? na jesień pewnie? |
kiniusia - wszystkie wampiry będą takie same. Jeśli ktoś nie kupi NZTŚ, a ma PZ to wampiry będą jakie były, a jeśli kupi, wszystkie się ulepszą.
|
Wampiry, wilkołaki i czarownice były już kiedyś we wcześniejszych odsłonach, abrakadabra czy jakoś tak... wiec w sumie można się ich było spodziewać właśnie w sims3 ...
Ale wróżki !!!?? Cudownie ;p jeszcze tylko brakuje mi syrenki i będzie idealnie ;p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:05. |