![]() |
Odp: 4 Pory Roku - wrażenia z gry.
Cytat:
Naprawdę wspaniały dodatek, najlepszy Halloween, przyjęcie z prezentami, festiwale, rocznice np ślubu albo pracy w danym miejscu.. Gra jest o wiele przyjemniejsza z porami roku. |
Moim zdaniem warto kupić ten dodatek. Pory roku faktycznie dodają więcej radości z grania :)
|
Plusy The Sims 3 Cztery Pory Roku:
-Są te festyny można się fajnie pobawić simkami:) -Jest ostra zima ładne te pejzaże się robią! - Wszystkie te święta i dynie na Halloween - Dzień Wypoczynku jest totalnie czad na :D - Rzeczy do domu są ostro ładne - Można mieć rower, nawet jak nie ma się kasy na samochód w 2 nie było ;( - Wreszcie są te cechy do pory roku np. Że się ciemno robi o tej godzinie, że może być wichura a może lekki wietrzyk. - Kąpanie się w jeziorze NA MATERACACH nareszcie! :) :) - Chodzenie z parasolką jak jest mokro, w 2 trzeba było siedzieć w domu. ;( - Jeżdżenie na Snowboardzie - Ten dom z lodu zrobiony - Gra w piłkę, której nigdy nie było :P - Fajerwerki na sylwestra, choinka na gwiazdkę! - Ostra opalenizna (wreszcie na plaży może się opalić) I to wszystko! P.S. wejdźcie na mojego bloga justin-bieber-news-jb.blogspot.com |
Cytat:
Zgadzam się :) Ale o co chodzi z rowerem, bo przecież rower można mieć już przy podstawowej wersji TS3. |
Widocznie jej się pomyliło tak, jak z choinką, której w TS3 nie ma, chyba, że pobierzesz ze store. Do tej listy dodałabym jeszcze randki online. Sim może wtedy dostać mnóstwo prezentów, które można sprzedać za niezłą sumkę :)
|
I bez tego dostaje mnóstwo prezentów, wystarczy, że ma z kimś lepsze relacje i osoby 'wpadły sobie w oko' na żywo ;)
Ja przynajmniej nie mam profilu na randkach, a prezenty dostaję (w sensie, że moja simka, rzecz jasna :P ) |
Moja simka spłonęła wczoraj z przegrzania. Cieszę się, że dodatek jest fajny, ale... Ona spłonęła :<
Mi przeszkadza tylko to, że simy mokną w deszczu. Niby wsadzam im w rączki parasole, ale jakoś zawsze zmokną i im przez to nastrój trochę się pogarsza. |
NaNiKo moja simka właśnie umarła po zawodach w jedzeniu! Wiem, co czujesz ):
Oczywiście nie wpadłam na to, żeby zapisać grę przed wybraniem się na festiwal simowy... Ale nic to, zacznę jeszcze raz. Nie rozumiem tylko, czemu umarła. Po zjedzeniu tej masy hot-dogów nagle zrobiła się przeraźliwie głodna (sic!) a potem padła martwa. |
Na szczęście poprawili to w łatce - powinni się teraz najadać.
Gra po prostu nie uznawała zawodów w jedzeniu jako coś, co napełnia głód :) |
Ten dodatek jest ciekawy i bardzo zróżnicowany ;) Gdy śnieg pada, cała okolica wygląda naprawdę fantastycznie! Wreszcie jakieś urozmaicenie z tym dodatkiem ;D Festiwale to dobra forma rozrywki, można porobić mnóstwo interesujących rzeczy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:51. |