![]() |
Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi
Kapi, to pewnie błąd gry :) Wyjdź i wejdź do niej ponownie, jak nie pomoże to ja już nie wiem, chyba pomoże Ci tylko Nraas :)
|
Cytat:
i jakie ma opcje?:O:O |
Oj, z tym to musisz się zgłosić do Anie, Ona jest specem od modów :)
|
Cytat:
|
Anie, ja już testowałem tą sprawę na podstawie Babci Goodfellow :)
Nie przemieniałem jej dmuchawką, a po pełni odwiedzając tą rodzinę widziałem ją w postaci zwykłej wróżki, więc się nie martw o to :):) |
Tu się nie trzeba rejestrować
http://www.simscrossing.net/smf/inde...dc16&topic=898 Octavessens kilka osób łącznie ze mną miało już buga polegającego na plagach zombie o każdej porze dnia i nocy bez względu na fazę księżyca. Był też przypadek, że przemieniony przez grę zombiak nie wracał potem do ludzkiej postaci, więc mod jest bardzo przydatny. |
A wie ktoś, czy w pełnię ludzie z miasta zmieniają się w Zombie, czy też są klonowani jako Zombie? Pytam, bo nie wiem jak to jest, a ktoś wspominał, że jego Simka biega po mieście jako Zombie (sklonowało ją). Chciałabym więcej szczegółów na ten temat. Na razie bawię się dmuchawką, bo podoba mi się taka armatka :P
|
Być może są to klony które gra wprowadziła do miasta ze skrzyni rodzin...
U mnie zombiakami stawali się zarówno miastowi jak i generowani losowo przechodnie :P |
Mi się generują bylejacy nie miastowi.
|
Aww, zostałam w łapki ten dodatek i jest świetny! :D Długo nie pograłam, bo nawet nie dotrwałam do nocy xD (właściwie to musiałam kończyć)
A mam pytanie, zombie mogą jeść simów, czy nie bo jedni piszę, że nie a druzy, że tak. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:39. |