![]() |
Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje
Twinbrook, to chyba będą akcesoria (expansion pack - akcesoria? ;))
A w ogóle mam coś ciekawego: http://pl.sims.wikia.com/wiki/The_Sims_3:_Rajska_Wyspa http://pl.sims.wikia.com/wiki/Syrena |
Ja też czekam na dodatek z niecierpliwością, bo wygląda na super ;) i w dodatku świetny na wakacje, bo sceneria jest wakacyjna xD. I najlepsze, że pierwszy raz syreny <33 i nurkowanieeee!!! :)
|
Ajditia , Twinbrook - O podróżowaniu w czasie będzie dodatek , o tematyce różnych filmów , np. dracula , jakieś wyścigi , temat cowbojski będą akcesoria ;)
Ja już mam rodzinkę , czekam na dodatek i zmienię ich w syreny *o* |
|
Jeju, jeju, jeju, użyją piosenki WOTE w tym dodatku! Ale cudnie!
Moje simsy są już zamówione, naprawdę nie mogę się doczekać! Dawno się tak na coś nie cieszyłam. Syreny, nurkowanie, kurorty.. Tylko głupia byłam, że Wymarzone Podróże odinstalowałam. Ale huk. :) Tak czy siak, nie mogę się doczekać! |
Ja też czekam niecierpliwie :) 28 mam dostać potwierdzenie , że gra jest do odebrania. Więc gdy tylko odbiorę świadectwo , sprawdzam skrzynkę , jadę i zaczynam pogrywać z życiem z nowym dodatkiem do sims 3 *o*
A wy macie zamówione czy kupujecie w premierę , czy póżniej ? |
Cytat:
|
Już coraz bliżej do premiery ! Nie mogę się doczekać, aktualizacja genialna sporo udogodnień dla budowlańców oraz zauważyłem że już mi się tak gra nie resetuje podczas studiów...
|
Ja mam grę już kupioną ze dwa miesiące, tylko czekam na dostawę. Kupuję coś ostatnio na merlinie, taki sklep internetowy. Oni wysyłają dosyć szybko, ostatnie dwa dodatki dostałam chyba nawet w dzień premiery polskiej, bo wysyłają w dniu premiery światowej ;)
|
to bedzie jakis zwiazek miedzy wymarzonymi podrozami, a rajska wyspa? bo ja kurcze tez odinstalowalam. ja zamierzam kupic w media markcie albo supermarkecie jakims, zalezy gdzie bd szybciej :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:27. |